09.07 - 08:23

Який секс обожнюють чоловіки


 

В такий секс обов'язково входить... 
 
Ініціатива
Звичайно, з юності нас вчили, що хороші дівчатка не пропонують секс чоловікові першими. Але якщо ви вже давно знайомі, чому він весь час повинен раз по раз домагатися твоєї прихильності. Візьми нарешті ініціативу в свої руки: заведи його і тягни в спальню.

Спонтанність
Моментальне збудження іноді охоплює пару в один момент: при перегляді еротичних фільмів, або обговорення сексуальних спогадів. Тут же запропонуй йому скористатися ситуацією, чим швидше, тим краще.Одягу при цьому зняти потрібно по мінімуму, щоб все вийшло якомога швидше. Гарантуємо: це буде одна з найбільш пристрасних пригод в твоєму житті.

Брудні слівця
Секс асоціюється у нас з чимось ганебним і забороненим. Тому його добре підігрівають грубі слова: звернені до нього, або його слова, звернені до тебе. Відразу обговоріть, чого ні в якому разі не говорити і експериментуйте!

Експерименти
Навіть в самій люблячій парі пристрасть поступово згасає. Але в наш час є безліч іграшок, пристроїв, технік і практик, які можуть не тільки повернути пристрасть, а й вивести її на якісно новий рівень. Не бійся пропонувати щось новеньке і питати у коханого, а чого хочелось б йому.

Доброго ранку
89% чоловіків люблять оральний секс і майже у кожного є ранкова ерекція. Чому б не поєднати приємне з корисним: розбуди його оральними ласками. Це краще будь-якої кави в ліжко, а запам'ятає він це надовго.

Підказки
Тільки ми досконало знаємо своє тіло, навіть якщо роками спимо з одним і тим же партнером. Смаки змінюються, з'являються нові ерогенні зони. Не соромся обговорювати їх з чоловіком: багато хто визнає, що їм було б набагато легше доставити жінці задоволення, не грай вона з ними в угадайку. Звичайно, це не повинно проходити в форматі лекції під час самого акту, підказки можна давати невербально: постогнуванням і прискореним диханням. На сайті Наша мама ви знайдете завжди цікаві та корисні новини для матусь та дітей.

Джерело: edinstvennaya.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua