08.04 - 12:30

МНС готове направити мобільний шпиталь до Італії


 

Міністр України з питань надзвичайних Володимир ШАНДРА заявляє, що МНС готове у разі згоди Італії, що постраждала від землетрусів протягом останньої доби, терміново надати оперативну допомогу, зокрема, невідкладно направити загін досвідчених рятувальників і мобільний шпиталь.

Як повідомили УНІАН у прес-службі МНС України, відповідні пропозиції передані італійській стороні.

В.ШАНДРА зазначив, що українські рятувальники та персонал мобільного шпиталю неодноразово брали участь у ліквідації наслідків катастрофічних землетрусів у різних куточках планети: в Туреччині, Індії, Ірані, Пакистані та в інших державах. При цьому вони отримали високу оцінку від урядів цих країн і населення за врятовані життя.

Як повідомляв УНІАН, вночі в центральній італійській області Абруццо стався сильний землетрус. За останніми даними, загинули понад 100 осіб. У зоні лиха може знаходитись до 10 тис. зруйнованих будинків.

Президент Віктор ЮЩЕНКО повідомив, що Україна в разі необхідності готова надати Італії оперативну допомогу - направленням рятувального загону та мобільного госпіталю МНС України.

Джерело

Ключевые слова: землетрус
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua