18.08 - 06:00

Сміття може стати причиною епідемії у Тернополі


 

Господарники Тернополя домовилися з декількома селами про те, щоб скидати сміття у їхні невеликі звалища. Обласний центр тримають у сміттєвому зашморгу мешканці трьох приміських сіл. Саме поблизу них розташоване єдине тернопільське сміттєзвалище. Люди блокують заїзд на полігон.

Влада Тернополя пообіцяла з першого серпня закрити сміттєзвалище, від якого страшний сморід. Але чиновники обіцянку не виконали. Виправдовуються, що мали закрити звалище аж 2011 року. А з першого серпня планували обмежити вивезення відходів.

Від різного трактування угоди, підписаної владою Тернополя та мешканцями сіл, страждають городяни. Місцева санстанція попереджає , що через сміття у місті може початися епідемія. На щастя, поки жодного захворювання не сталося. Тут проводять дезінфекцію контейнерів та місць збору сміття. На це влада виділила 35 тисяч гривень.

Джерело

Ключевые слова: Сміття Тернопіль
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua