24.02 - 20:08

Чому жінки розмовляють учетверо більше, ніж чоловіки


 

Світ дуальний. Ніч змінюється на день, припливи - відливами, чорне здається більш виразним порівняно з білим, а чоловіча сила найбільш яскраво проявляється на тлі жіночого протилежного єства – споконвічної жіночої слабкості. Але чи слабкі жінки? Як часто їх слабкості стають тією «темною конячкою», на яку жінка підсвідомо і часто безпрограшно робить ставку? «Найважче виліковується хвороба вух»

Так Френсіс Бекон говорив про компліменти. Жінки по натурі дуже проникливі, їх важко обвести навколо пальця. Але компліментів це не стосується: жінка сприймає і говорить за допомогою обох півкуль мозку, тоді як чоловік – переважно за допомогою лівої півкулі, відповідальної за логічне мислення, і критично сприймає сказане. Пані не тільки чують краще за чоловіків (більш ніж у два рази краще!), але ще і яскравіше відчувають те, що прозвучало: відчувають тембр голосу і почуття, з якими вимовлялися слова. Тому для жінок так важливі ніжні вираження, емоції, з якими асоціюються приємні враження, музика. Зауважте, що в оперному театрі більшість відвідувачів – жінки. Їм легше сприймати класичну музику, та й прагнення до прекрасного виражено сильніше. Для чоловіків зорові відчуття більш значущі, але, якщо сильна стать прагне догодити слабкій, то спільне відвідування балетного спектаклю – саме те, що потрібно!

Повертаючись до компліментів, скажімо, що жінка слухає їх без критики. Адже відомо, що ми байдуже приймаємо заслужені компліменти і з вдячністю вислуховуємо ті, на які не заслужили... Помилитися не можна Жінка має сильно розвинений нюх. Чи варто докоряти їй у пристрасті до хороших парфумів? Сприйняття запахів жінкою в 100 разів посилюється в так звані критичні дні! Це, як шосте відчуття, і саме воно відіграє часом вирішальну роль у виборі партнера. Такого, з яким захочеться мати дітей. Запах партнера – це маркер клітинної сумісності, він дає жінці інформацію на підсвідомому рівні – чи зможе імплантуватися зародок у матці, чи зможе жінка виносити дитину. І помилитися тут не можна: надто велика ціна помилки. Так що жінка інтуїтивно вибирає гідного, і ніс їй у цьому – відмінний помічник. А поговорити? Вже в дошкільному віці дівчатка розмовляють у 4 рази більше, ніж хлопчики.

Дорослі жінки в середньому витрачають 20 хвилин на телефонні розмови, тоді як чоловіки – 6 хвилин, та й то для того, щоб передати необхідну інформацію. А жінці необхідно поділитися своїми почуттями, переживаннями – адже жіночий мозок еволюційно пристосовувався до основного призначення: виховувати дітей і співпрацювати з оточуючими. Не дарма серед представниць прекрасної статі багато хороших, вдумливих керівників, які з розумінням ставляться до своїх підлеглих. А ось чоловік на біологічному рівні запрограмований на конкуренцію. Не дивно, що представникам сильної статі не до багатослівності.

 Чоловіки і жінки надто різні. Але, мабуть, саме тому не можуть обходитися один без одного. Інь і Ян – половинки цілого, які взаємно доповнюють один одного. Чоловіче і жіноче начала не змагаються, хоча суспільство часто намагається нас переконати в іншому. Чоловіче і жіноче начала з'єднуються і народжують гармонію.

zhyvyaktyvno.org

Ключевые слова:
Читайте также:

Zdrowie jest ważne! Jak rozpoznać cukrzycę typu 2 po objawach

Cukrzyca typu 2 to poważna choroba, która może wpływać na jakość życia człowieka.
Подробнее »»

Niebezpieczne substancje osłabiające mechanizmy obronne organizmu

W dzisiejszym świecie niestety na stan naszego zdrowia wpływa wiele czynników, w tym także jego mechanizmy ochronne
Подробнее »»

Небезпечні речовини, які ослаблюють захисні сили організму

В сучасному світі, на жаль, багато факторів може впливати на стан нашого здоров'я, включаючи його захисні механізми.
Подробнее »»

Kwas: Entdecken Sie die Geheimnisse der Langlebigkeit aus einfachen Zutaten

In einer Welt, in der die Geschwindigkeit des Lebens immer schneller zunimmt und der Rhythmus des Lebens unerbittlich zu sein scheint, sind die Menschen ständig auf der Suche nach Möglichkeiten, ihre Gesundheit und Langlebigkeit zu erhalten.
Подробнее »»

Важливість реабілітаційного обладнання для людей з обмеженими можливостями

У сучасному світі питання допомоги інвалідам здебільшого спрямовані на покращення їхньої якості життя та інтеграцію в суспільство.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua