27.07 - 11:08

Як правильно управляти чоловіком


 

Кілька порад допоможуть вам управляти своїм чоловіком без зусиль
Довіра партнера
Справжній чоловік ніколи не підкориться жінці. Жінка така тонка натура, що може направити чоловіка в потрібне русло за допомогою своїх природних даних. Спочатку потрібно переконати близького чоловіка, що він друга половина для своєї жінки. Навіювання, що сама доля пов'язала дві душі, буде не зайвим.

Чоловіка на п'єдестал
Ніколи не можна говорити чоловікові, що він не правий, можна тільки злегка натякнути на це, щоб рішення далося йому самому. Створити довірчу обстановку, дивитися прямо в очі, але не постійним тиснучим поглядом, а ніжними усміхненими очима. Похвали при сторонніх і навіть наодинці вселять в чоловіка впевненість в собі, і він буде відчувати себе королем і господарем життя. Головне, робити це ненав'язливо і тонко.

Головна зброя - хитрість
Наприклад, якщо хочеться купити нову шубу, а чоловік або хлопець не хоче робити такі великі витрати в даний момент, тоді потрібно відзначити, що подрузі чоловік подарував автомобіль. Потім варто згадати про нову шубі і в результаті з двох зол чоловік обере менше.

Чоловік - єдиний і неповторний
Щоб чоловік виконував кожне бажання жінки, потрібно також ставитися і до нього. Зробити його єдиним і неповторним, роздавати компліменти і дарувати подарунки. Все добро, любов і пристрасть, які отримає чоловік від жінки, повернеться до прекрасної дами в триразовому розмірі. Головне не бути жорсткою, яка забороняє зробити крок без твого відома. На сайті Наша мама ви знайдете завжди цікаві та корисні новини для матусь та дітей.

Джерело: ivona.bigmir.net

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua