19.02 - 13:02

Головний біль сигналізує про проблеми із серцем


 

Головний біль може сигналізувати про основні проблеми із серцем. Такими стали результати 19-річного дослідження мігрені.

Серцево-судинні захворювання, включаючи інфаркт, інсульт, тромби і нерегулярне серцебиття пов’язані з болями в голові, виявили закономірність вчені із Великобританії.

“Під час дослідження 500 тис. пацієнтів було виявлено, що мігрені сигналізують про проблеми із серцем. Середній вік людей був 35 років і із них 71% становили жінки. Тим паче, що головні болі можуть супроводжуватись нудотою, запамороченнями, чутливістю до світла і шуму. Мігрень може тривати від кількох хвилин до трьох днів”, – йдеться в повідомленні.
Кожен рік понад 8,5 мільйонів людей у Великобританії хворіють на мігрень, що значно більше, ніж число хворих на астму, діабет і епілепсію разом.

Нагадаємо, раніше “Народна Правда” повідомляла, які обстеження жінці треба робити регулярно.

narodna-pravda.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua