08.03 - 20:01

Назвали небезпечні причини хронічного головного болю


 

Якщо медичні обстеження не виявляють явних порушень, лікарі-остеопати можуть надати ефективну допомогу і в багатьох випадках позбавити людину від головного болю.

Головний біль може бути проявом принаймні сорока п’яти різних хвороб, збоїв і відхилень в організмі, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на wworld.com.ua.

Якщо медики не знаходять ніякої патології, причина криється в функціональних розладах, тобто в змінах нормального режиму роботи органів і систем.

Як правило, вони викликані зміщенням елементів кісткової системи (зазвичай через травми) або внутрішніх органів (внаслідок спазмів м’язів і зв’язок, якими ці органи кріпляться до скелету і з’єднуються між собою).

Найчастіше такі недоліки не настільки великі, щоб провокувати хворобу або виявлятися при звичайній діагностиці, але вони тягнуть за собою безліч негативних наслідків, в тому числі і хронічний головний біль.

У більшості випадків вони легко визначаються і піддаються лікуванню остеопатичними методами. Кілька безболісних процедур – і пацієнт позбавляється недуги.

Звичайно, остеопатія – не панацея від усіх хвороб. Ніхто не обіцяє миттєво і без ліків зняти головний біль будь-якого походження.

Разом з тим часто доводиться мати справу з пацієнтами, які роками ковтали знеболювальні препарати і безуспішно лікувалися всюди, де тільки можна, тоді як від запущених болячок можна було позбутися на ранній стадії буквально за один сеанс.

Нагадаємо, холодна пора року часто провокує депресії і головний біль. Лікарі назвали дієві способи перемогти головний біль без ліків.

Раніше також повідомлялося, що сильні головні болі пов’язані з нестачею кисню.

Також можна дізнатися про декілька дієвих способів, які допоможуть швидко позбавитися від головного болю. Здоровий повноцінний сон, раціональне харчування, помірна фізична активність і перерви під час роботи, прогулянка на повітрі і знеболюючий засіб можуть повернути людину до звичного життя  без особливих зусиль.

narodna-pravda.ua

Ключевые слова:
Читайте также:

Nowe badania: jak z łatwością uniknąć niewydolności serca

Niedawne badanie przeprowadzone przez grupę naukowców wykazało, że coś tak prostego, jak spożywanie odpowiedniej ilości owoców i warzyw, może znacznie zmniejszyć ryzyko rozwoju niewydolności serca.
Подробнее »»

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

Нове дослідження: як уникнути серцевої недостатності з легкістю

Недавнє дослідження, проведене групою вчених, з'ясувало, що проста річ, як правильне вживання фруктів та овочів, може значно знизити ризик розвитку серцевої недостатності.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua