30.12 - 10:00

Природний антибіотик, який позбавить від інфекцій печінки та нирок


 

Ця суміш інгредієнтів відома як "золота суміш", завдяки своїм чудовим властивостям для здоров'я, і зовнішньому вигляду, який нагадує золото.

Рецепт його приготування дуже простий і легкий.
Цю сильну комбінацію рекомендують вживати у випадках бактерійних і вірусних захворювань! Крім того, він також запобігає раку і зміцнює імунну систему.

Цей дивовижний засіб є надзвичайно потужним через свої інгредієнти: куркуми і меду. Ці два інгредієнти мають незвичайні властивості на увесь організм людини!

Мед і куркума - це один з кращих природних засобів, і їх поєднання має протизапальні, бактерицидні і антиканцерогенні властивості. Вони також мають здатність поліпшити усю флору кишківника, покращують метаболізм і роботу усієї травної системи!

У цьому "антибіотику" Ви не знайдете ніяких хімічних речовин. Усі інгредієнти дуже просто знайти у будь-якому магазині. Цей засіб не має ніякого побічного ефекту!

Інгредієнти:

- 1 чайна ложка подрібненої лимонної цедри
- 1 столова ложка куркуми
- 100 грам натурального меду
- 2 столових ложки натурального яблучного оцту
- Щіпка чорного перцю

Приготування:

У мисці змішайте куркуму, яблучний оцет і чорний перець. Потім додайте лимонну цедру і, нарешті, мед. Все добре перемішати до отримання однорідної суміші. Помістіть підготовлену суміш в скляний посуд і бережіть його в холодильнику.

Використання:

Для того, щоб отримати вигоду з цієї золотої суміші шляхом зміцнення імунітету, поліпшення загального стану здоров'я і запобігання раку, треба приймати по одній столовій ложці щодня. Для того, щоб отримати найкращі результати, приймайте ліки вранці.

У разі застуди або іншої інфекції: вживайте половину чайної ложки суміші кожну годину впродовж перших двох днів захворювання!

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua