|
|||||||||
|
|
||||||||
30.12 - 10:00
Природний антибіотик, який позбавить від інфекцій печінки та нирок| Здоровье
Ця суміш інгредієнтів відома як "золота суміш", завдяки своїм чудовим властивостям для здоров'я, і зовнішньому вигляду, який нагадує золото. Рецепт його приготування дуже простий і легкий. Цей дивовижний засіб є надзвичайно потужним через свої інгредієнти: куркуми і меду. Ці два інгредієнти мають незвичайні властивості на увесь організм людини! Мед і куркума - це один з кращих природних засобів, і їх поєднання має протизапальні, бактерицидні і антиканцерогенні властивості. Вони також мають здатність поліпшити усю флору кишківника, покращують метаболізм і роботу усієї травної системи! У цьому "антибіотику" Ви не знайдете ніяких хімічних речовин. Усі інгредієнти дуже просто знайти у будь-якому магазині. Цей засіб не має ніякого побічного ефекту! Інгредієнти: - 1 чайна ложка подрібненої лимонної цедри Приготування: У мисці змішайте куркуму, яблучний оцет і чорний перець. Потім додайте лимонну цедру і, нарешті, мед. Все добре перемішати до отримання однорідної суміші. Помістіть підготовлену суміш в скляний посуд і бережіть його в холодильнику. Використання: Для того, щоб отримати вигоду з цієї золотої суміші шляхом зміцнення імунітету, поліпшення загального стану здоров'я і запобігання раку, треба приймати по одній столовій ложці щодня. Для того, щоб отримати найкращі результати, приймайте ліки вранці. У разі застуди або іншої інфекції: вживайте половину чайної ложки суміші кожну годину впродовж перших двох днів захворювання! Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Die häufigsten Fehler bei der Haarpflege von BrünettenVerwenden Sie keine aggressiven Mittel zum Färben. The most common hair care mistakes made by brunettesDo not use aggressive means for coloring Самые распространенные ошибки в уходе за волосами, которые совершают брюнеткиНе используйте агрессивные окрасочные средства Найпоширеніші помилки у догляді за волоссям, які роблять брюнеткиНе використовуйте агресивні засоби для фарбування Których potraw nie można odgrzewaćNiebezpieczne skutki niewłaściwego przetwarzania żywności mogą zagrozić naszemu zdrowiu, zwłaszcza jeśli chodzi o podgrzewanie niektórych produktów. |
|||||||||
|