13.01 - 07:27

Спорт для тренування мозку


 

Деякі види спорту позитивно впливають не лише на тіло, але й покращують розумову діяльність.

1. ПЛАВАННЯ
Цей вид спорту допомагає виробити витривалість і силу м'язів серцево-судинної системи. Він дозволяє підтримувати нормальну вагу і здоров'я легенів та серця. Гарне кровопостачання і збагачення киснем - важливі фактори активності мозку. Тому коли ви плаваєте, ви не тільки розвиваєте легені та серце, а й мозок.

2. ВЕЛИКИЙ ТЕНІС
Цей вид спорту допомагає підтримувати тіло в високому енергетичному тонусі, вчить швидко реагувати, прораховувати траєкторію польоту м'яча, реакцію суперника, його подальші дії, тобто відмінно розвиває і реакцію, і інтуїцію.

3. ФУТБОЛ
Цей спорт збільшує загальну витривалість. Він підвищує тонус м'язів і допомагає знизити кількість жирової тканини. В результаті занять футболом у людини підвищується сила кісткової і м'язової тканин, а також посилюються всі когнітивні процеси.

zdorovia.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua