05.05 - 11:50

3 продукти, які подарують молодість


 

Томати
Застосування помідорів в домашній косметології допоможе вам позбавитися від дрібних зморшок, розширених пор і почуття стягнутості шкіри. Візьміть зрілий і ціла плід, розріжте його на 4 половинки і протріть ними ваше обличчя. Таку просту маску треба тримати не більше 40 хвилин (на перший раз – не більше 10). Повторювати процедуру можна три-чотири рази на тиждень. Уже через місяць ви помітите різницю!

Куркума

Куркума здавна застосовувалася в Індії для того, щоб шкіра залишалася гладкою, м’якою і свіжою. Додайте в 1 столову ложку порошку куркуми або теплу воду, або мед, або йогурт, гарненько перемішайте. Залиште цю маску на обличчі протягом 20 хвилин. Майте на увазі, що куркума може викликати алергію, а то і пофарбувати ваше обличчя в жовтий колір! Щоб переконатися, що ніяких проблем подібна маска вам не принесе, в перший раз протестуйте її, нанесши на шкіру на внутрішній стороні ліктьового згину. Якщо не будуть спостерігатися ніякі тривожні симптоми, можете сміливо використовувати цю маску краси! Таку маску можна застосовувати 1 раз в тиждень.

 
Огірок
Дивно, який благотворний вплив мають маски з цим овочем на шкіру! Вона досить швидко стає свіжою і підтягнутою, злегка освітлюється. Крім звичайних масок з огірком, про які ви напевно знаєте, пропонуємо вам використовувати корисні властивості огірка навіть … під час сну. Справа в тому, що коли ми спимо, в організмі протікають відновлюють процеси, в тому числі пов’язані і з молодістю шкіри. Спробуйте хоча б частину ночі проводити, поклавши на очі кружечки огірка

healthyliving.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua