09.05 - 11:25

Цей продукт допоможе істотно знизити рівень холестерину


 

Зараз все більше говорять про користь такого продукту, як висівки. На їх основі навіть розроблена спеціальна дієта.

Про це пише ladyhealth.

Але чи можна дійсно схуднути, вживаючи висівки? Чи не є вони шкідливими для організму людини?

Висівки - це, в першу чергу, клітковина. Ця обставина дозволила їм стати одним з продуктів дієтичного харчування. Як відомо, клітковина потрібна для того, щоб кишечник працював краще.

Також вона «вбирає» шкідливі речовини і виводить їх з організму людини, а ще зменшує холестериновий рівень в крові. Висівки багаті на вітамін Е - найцінніший антиоксидант, що впливає на молодість і красу.

Як схуднути за допомогою висівок?

Просто вживайте їх в їжу, як самостійну страву. Можна додавати висівки в йогурт або кефір. Обов'язково потрібно запивати висівки, в іншому випадку, можна отримати запор.

Чим шкідливі висівки? Їх не можна застосовувати тривалий час: вони висмоктують з організму корисні мінерали. Не варто приймати висівки людям, які страждають на хвороби травної системи (гастрит, коліт, виразка шлунка).

Головне правило: не сподіватися на швидкий ефект. Якщо відчуваєте, що самопочуття після прийому висівок погіршується, зробіть перерву на кілька днів, потім знову почніть приймати висівки. Щоб якомога довше залишатися молодою і красивою, рекомендується звернутися до фахівців, які допоможуть вам зберегти красу і молодість.

Важлива також збалансованість дієти. Для того, щоб позбавитися від зайвої ваги, зовсім необов'язково катувати свій організм. У своїх експериментах з дієтами одні намагаються виключити з денного раціону вуглеводи, інші - жири, треті - і те, і інше. Подібні експерименти можуть привести до утворення дисбалансу в вашому організмі, що може призвести до багатьох негативних наслідків.

healthyliving.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua