11.05 - 11:35

ТОП 5 фруктів, які попереджують появу зморшок


 

Вони сприяють детоксикації, очищають кров, через що шкіра виглядає більш чистою і сяючою.

Авокадо. Насичене білками і жирними кислотами Омега-3, які є будівельними матеріалами для шкіри. Чудово допомагає проти сухості шкіри, сприяє збереженню та зволоженню. Вітамін Е, що міститься в авокадо, запобігає утворенню зморшок, а масло авокадо можна використовувати в якості натурального зволожувача.

Гранат. Це прекрасний омолоджуючий фрукт, який сприяє регенерації шкіри. Гранати очищають пори, уповільнюють старіння і знижують вираженість зморшок, а також глибоких ліній. Взимку шкіра розширюється через холодне повітря, а фрукт допомагає зберігати пори шкіри закритими.

Ананас. Чудове природне сховище вітаміну C.  Акне є ще однією проблемою, яка активно виявляється взимку, так як в цей час року прищі зберігаються на шкірі довше і є більш глибокими через специфічний стан пор. Ананаси чудово боряться з прищами, чорними цятками, вони очищають пори глибоко, роблячи шкіру чистою.

Банани. Цей фрукт містить калій, який зволожує шкіру вітамінами А і Е і все. Знижує сухість шкіри під час зими.

Ківі. Містить велику кількість вітаміну C, який допомагає організму виробляти колаген – білок сполучної тканини, що зміцнює шкіру. У ківі також є вітамін Е, який зберігає зволоження шкіри.

healthyliving.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua