02.06 - 09:52

Як позбутися стресу за 10 хвилин


 

Багатьом частенько доводиться відчувати втому, пригніченість, дратівливість, моральне виснаження, розчарування, неуважність, втрата контролю, відсутність концентрації на певні події і безперервні переживання про різні речі. Однак подолати подібні недуги і знову повернутися в робочий ритм можливо за допомогою декілька дій.

Багаторазово поліпшити свій стан можна за допомогою веселого відео. Воно не повинно нести за собою якісь висновки, бути дурним - все що потрібно, щоб воно могло розсмішити і залишити позитивний післясмак. До того ж, у такий спосіб можна позбутися від напруги і на роботі.

Численні експерименти показують, що будь-який працівник, здатні зробити невелику перерву для перегляду різних забавних роликів або просто відпочинку, може впоратися з найскладнішим завданням швидше тих, хто цього не робить.

Після завершення якоїсь важливої ​​зустрічі або невдалої розмови краще випити кілька чашок зеленого чаю, для підняття настрою. Завдяки амінокислоті, яка міститься в такому корисному і хорошому напої, можна багаторазово позбутися стресового напруги і заспокоїтися.

Кілька років тому бразильським вченим вдалося виявити незвичайну властивість апельсинів - завдяки їх запаху можна за кілька хвилин заспокоїти будь-яку людину. Незважаючи на запах, навіть сам колір цього фрукта сприяє поліпшенню нервової системи. Позбутися від стресу можна за допомогою як поїдання кількох апельсинів, так і просто розрізати їх на кілька шматочків і насолоджуватися їх ароматом. Існує альтернативний варіант, якщо ви не любите їсти апельсини - ефірне масло на основі апельсина. При додаванні в спеціальну ароматну лампу або нанесенні декількох крапель на шкіру, перед цим бажано змішати їх зі звичайним маслом.

Існує відмінний спосіб прийти в тонус за лічені хвилини - вийти на вулицю, і погуляти по сонячному місту. Деякі експерти стверджують, люди, прогулюючись кілька разів на тиждень під сонячними променями або роботі при достатньому сонячному освітленні, здатні менше всіх інших перебувати під впливом стресу, поганого настрою або психічних захворювань.

Останній метод менше за інших потребує будь-яких витрат - досить включити улюблену музику і прослухати пару треків, щоб повернути гарний настрій.

Наша мама

Ключевые слова:
Читайте также:

Niebezpieczne substancje osłabiające mechanizmy obronne organizmu

W dzisiejszym świecie niestety na stan naszego zdrowia wpływa wiele czynników, w tym także jego mechanizmy ochronne
Подробнее »»

Небезпечні речовини, які ослаблюють захисні сили організму

В сучасному світі, на жаль, багато факторів може впливати на стан нашого здоров'я, включаючи його захисні механізми.
Подробнее »»

Kwas: Entdecken Sie die Geheimnisse der Langlebigkeit aus einfachen Zutaten

In einer Welt, in der die Geschwindigkeit des Lebens immer schneller zunimmt und der Rhythmus des Lebens unerbittlich zu sein scheint, sind die Menschen ständig auf der Suche nach Möglichkeiten, ihre Gesundheit und Langlebigkeit zu erhalten.
Подробнее »»

Важливість реабілітаційного обладнання для людей з обмеженими можливостями

У сучасному світі питання допомоги інвалідам здебільшого спрямовані на покращення їхньої якості життя та інтеграцію в суспільство.
Подробнее »»

Kvass: discovering the secrets of longevity from simple ingredients

In a world where the speed of life is rapidly gaining momentum, and the rhythm of life seems relentless, people are constantly looking for ways to maintain their health and longevity.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua