05.06 - 08:00

5 порад, як носити стрінги без шкоди для здоров'я


 

Скільки вже писали про ці стрінгах, танго, перерахувати неможливо і все одно носить багато хто. Ясна річ, що красиво, але не можна ж переходити усі межі і мучити себе. Розпочнемо з того для чого взагалі придумувалися такі трусики. Хоча, це спірне твердження, оскільки трусиками це можна назвати тільки із слепу, скоріш, ганчірочка на тасьомках.

Модель стрінги створювалася для танцівниць відвертого шоу, для стриптизерів і стриптизерок, тобто чисто як красивий, відвертий концертне, інтимне вбрання. Але ми ж зробили стрінги постійною атрибутикою, ніскільки не зважаючи на те, що носити стрінги постійно - небезпечно і дуже шкідливо для нашого здоров'я. Передусім, погляньте на сам матеріал, з якого робляться ці трусики.

Атлас та синтетика, жоден з цих матеріалів не пропускає повітря, тобто ви створюєте просто парник в тому місці, яке повинне завжди дихати. Не даремно придумали бавовну, тільки в нім наше тіло дихає. Для чого йому дихати там? Жіночий організм завжди має бактерії, має виділення, якщо наше інтимне місце позбавити повітря, то постійні проблеми стануть супутниками. Якщо ви носите стрінги, то не варто дивуватися з того, що у вас загострюється осоружна молочниця, з'являється неприємний запах, причому неусувний ароматизатором. Це результат від носіння стрінгів чи танго.

стрінгиДречі, шкідлива навіть сама форма пошиття таких трусів. Ця тасьомочка, та сама, що між сідницями, дуже допомагає мікробам з вашого кишечника перебиратися в саму піхву. Як вважаєте, що хорошого кишкова інфекція може там натворити? Адже в житті не подумаєш, що причина всьому - стрінги.

Але з цього зовсім не витікає, що носити їх зовсім вже не можна. Можна, але тільки на дуже коротенький час. Адже для чого їх одягають-то, щоб в усьому блиску показати спокусливість. Йдете на пляж - одягніть на здоров'ї. Але потім обов'язково переодягніть їх, змініть на звичайні. Хочете милого спокусити - одягайте, але знову-таки на короткий проміжок часу. Але ніколи не одягайте, якщо у вас критичні дні!

Сам процес і так створює проблему, а якщо і повітря перекрити, то буде зовсім недобре. Поки організм зовсім молоденький, він може терпіти ваші страждання, але з часом ви помітите, що усього лише змінивши трусики, ви стали почувати себе здоровіше.

TerraWoman.UA

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua