27.06 - 08:38

Найефективніші засоби для ідеального тіла


 

Влітку тіло повинно бути якщо не ідеальним, то підтягнутим і доглянутим. Звичайно ж без спорту і дієт тут не обійтися. Але, щоб покращити результат, сучасна косметологія розробляє революційні засоби, які допомагають прискорити процес і наблизити вас до заповітної мрії.

 

Скраб для тіла з ефектом анти-ейдж Talasso-Scrub Anti-Eta Collistar

Вже ні для кого не секрет, що скраби для тіла - важливий етап догляду. Вони покращують мікроциркуляцію і готують шкіру до подальшого догляду. Одні з найпопулярніших - сольові: морська сіль добре тонізує шкіру, виводить токсини, насичує її корисними речовинами, запобігає целюліт. Cкраб Talasso-Scrub Anti-Eta поєднує в собі переваги талассо-терапії та аромотерапії. Завдяки складу з ефірними маслами з апельсина і квітки неролі, він регенерує шкіру, зменшує пігментацію, зміцнює і розгладжує її. Ще один приємний бонус - це чудовий тонізуючий цитрусовий аромат.

Крем-гель Body Fit Clarins

Крем-гель Body Fit сприяє скороченню целюліту і жирових відкладень, розгладжує шкіру, підвищує її пружність і забезпечує ефект ліфтингу, підкреслюючи красиві вигини тіла. Екстракт листя айви в новому кремі-гелі Clarins нормалізує роботу адипоцитів (клітин жирової тканини) і змушує їх спалювати, а не накопичувати жири. Легка кремово-гелева текстура ніжно-рожевого відтінку освіжає і моментально всмоктується в шкіру, зволожуючи, тонізуючи і розгладжуючи її. Шкіра перетворюється буквально на очах, стає гладкою і ніжною.

Концентрат для грудей Super Bust Tense-in-Serum Biotherm

Biotherm розробив унікальний засіб - концентрат для підтягнутою і пружною грудей Super Bust Tense-in-Serum. Завдяки унікальному компоненту морського походження, Сhondus Crispus, груди стають більш пружними, а через 4 тижні використання помітно підтягується. Крім мікроводорості, до складу входить гіалуронова кислота, відомий відновлюючий компонент. Також кремній, який відповідає за пружність. І один з ключових інгредієнтів - комбінація полімерів з 3D-структурою. Вони в буквальному сенсі створюють невидиме бра, піднімаючи і підтягуючи бюст.

Сироватка для тіла Бездоганність форм і пружність шкіри Yves Rocher

До складу сироватки входить екстракт мангустіна, оскільки він стимулює процеси розщеплення і виведення жирових відкладень і відновлює пружність. Засіб розгладжує шкіру і відновлює тонус, її зовнішній вигляд помітно поліпшується. Контури тіла стають чіткими, а шкіра - більш пружною і підтягнутою.
Сироватка має охолоджуючий ефект, що дуже комфортно в жарку погоду, добре вбирається, не залишаючи відчуття липкості.

Масло-бронзант Bronze Self-Tanning Oil Natural Glow Dior

Завершальний штрих - засоби для автозагара. Те, що засмагла шкіра виглядає більш підтягнутою і спокусливою - загальновизнаний факт. Якщо хочете в перші дні пляжного відпочинку хизуватися гарною засмагою, за тиждень до відпустки почніть користуватися бронзантом. Легка формула Dior Bronze Self-Tanning Oil Natural Glow дозволяє маслу швидко вбиратися, не залишаючи слідів на одязі. Крім основної функції засіб також забезпечує комплексний догляд за шкірою, насичуючи її вологою, захищаючи від пересушування, надаючи гладкість і оксамитовість.

 

 

хелс.инфо

Ключевые слова:
Читайте также:

Користь та використання морської солі в догляді за шкірою

Морська сіль, відома своїми корисними властивостями для здоров'я, також має великий потенціал у догляді за шкірою.
Подробнее »»

Nowe badania: jak z łatwością uniknąć niewydolności serca

Niedawne badanie przeprowadzone przez grupę naukowców wykazało, że coś tak prostego, jak spożywanie odpowiedniej ilości owoców i warzyw, może znacznie zmniejszyć ryzyko rozwoju niewydolności serca.
Подробнее »»

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua