11.07 - 11:00

Проста ягода, в якій вітаміну С більше, ніж в апельсинах


 

А ви знаєте, що агрус використовують навіть у боротьбі з раком! Дивно!
Ягоди дуже корисні, вони містять безліч необхідних мінералів, вітамінів і антиоксидантів. Вони також містять поліфеноли - потужні антиоксиданти, які можуть запобігти раку.

На думку деяких людей, у складі агрусу вітаміну С міститься майже в 20 разів більше, ніж апельсиновому соці. Він робить плід ідеальним для вашого щоденного раціону.

До складу агрусу входять:

- Мінеральні речовини.
- Клітковина.
- Білок.
- Вуглеводи.
- Кальцій.
- Залізо.
- Вітамін В1, В2 і С.

Дивовижний вплив агрусу на здоров'я:

1. Має властивості що уповільнюють старіння

Завдяки своєму високому вмісту вітаміну С, агрус може успішно боротися з вільними радикалами і запобігати раку. Пошкоджені клітини вільними радикалами призводять до старіння, а агрус ефективно бореться з небезпечними вільними радикалами.

2. Допомагає проти артриту

Потужні протизапальні властивості агрусу можуть легко зменшити запалення в суглобах. Якщо ви страждаєте від цього стану, пийте кожен ранок склянку свіжого соку агрусу.

3. Діє проти інфекцій

Агрус і його потужні антибактеріальні властивості захищатимуть ваш організм від інфекцій. Вони також зроблять вас стійкішими і зміцнять вашу імунну систему.

4. Відмінний зір

Якщо ви страждаєте від свербежу в очах і їх почервоніння, то агрус може допомогти. Регулярне споживання агрусу захистить ваш зір і запобіжить появі яких-небудь ускладнень.

5. Містить потужні протизапальні властивості

Ці властивості агрусу допомагають швидко усунути лихоманку, а також набряки в носі і на очах. Протизапальні властивості також зменшать набряки пов'язані з подагрою, артритом і болями в суглобах.

6. Контролює рівень цукру і кров'яний тиск

Цей дивовижний плід може регулювати рівень цукру в крові, а також кров'яний тиск. Якщо ви хочете запобігти діабету або гіпертонії, то вам необхідно вживати агрус на щоденній основі.

7. Покращує обмін речовин

Агрус чудово підходить для тих, хто хоче схуднути, оскільки він сприяє втраті ваги. Він покращує травний процес і посилює метаболізм.

8. Агрус чудово підходить для лікування раку

На думку експертів, агрус здатні інгібірувати розвиток раку.

terrawoman.ua

Ключевые слова:
Читайте также:

Зубна гігієна: відкриття найкращого часу для чищення зубів

Стоматологія постійно розвивається, вивчаючи нюанси догляду за зубами, щоб забезпечити найкраще здоров'я ротової порожнини.
Подробнее »»

Zagrożenia w środkach dezynfekcyjnych: jak mogą one wpływać na zdrowie człowieka

Środki dezynfekcyjne stosowane do zwalczania szkodliwych mikroorganizmów mogą mieć negatywny wpływ na zdrowie człowieka.
Подробнее »»

Zagrożenia w środkach dezynfekcyjnych: jak mogą one wpływać na zdrowie człowieka

Środki dezynfekcyjne stosowane do zwalczania szkodliwych mikroorganizmów mogą mieć negatywny wpływ na zdrowie człowieka.
Подробнее »»

Danger in disinfectants: how they can affect human health

Disinfectants used to combat harmful microorganisms can have a negative impact on human health.
Подробнее »»

Опасность в дезинфекционных средствах: как они могут влиять на здоровье человека

Средства для дезинфекции, которые используются для борьбы с вредными микроорганизмами, могут оказать негативное влияние на здоровье человека.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua