02.03 - 17:37

Як уникнути алергії в новонародженого?


 

Прийом риб'ячого жиру під час вагітності зменшує ризик розвитку у майбутньої дитини харчових алергій. До такого висновку прийшли дослідники з Лондона.
Дослідження показало, що регулярне вживання капсул з риб'ячим жиром після 20-го тижня вагітності і протягом 3-4 місяців грудного вигодовування зменшує ймовірність розвитку алергії на яйця у дитини на 30%.

Ризик екземи скорочується на 22% у малюків, чиї мами брали харчові добавки з пробіотиками в період між 36-й і 38-м тижнями вагітності. Включені корисні бактерії в харчування протягом перших 3-6 місяців грудного вигодовування виробляють аналогічну дію.

Це результати одного з наймасштабніших досліджень на дану тему, в ході якого було проаналізовано інформація від 400 робіт вчених за участю півтора мільйона матерів і їхніх дітей. Доведено абсолютно очевидні переваги від прийому риб'ячого жиру і прибутків, але не виявлено доказів того, що відмова від продуктів харчування, що традиційно викликають алергію, на зразок горіхів, молочних продуктів і яєць під час вагітності виробляє якийсь ефект.

nashamama.com

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua