23.03 - 08:04

Шоколад з женьшенем додає сил


 

Приморські вчені створили шоколад, збагачений високотехнологічним екстрактом женьшеню.
"При отриманні екстракту женьшеню використовувалася особлива технологія понадкритичної екстракції за допомогою вуглекислого газу під тиском 400 бар. В результаті вилучення цінних компонентів відбувається на нанорівні", - уточнили вчені.

Шоколад має гарні адаптогенні властивості і відновлює сили, стверджують вчені. У плитці міститься добова доза гінзенозідів й інших корисних речовин, що володіють імуностимулюючою, антиоксидантною і енергетичним ефектом. При цьому фахівці використовували кедрові горіхи і сусальне золото, щоб виділити продукт на ринку.

nashamama.com

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua