09.09 - 13:35

Сезонна алергія: профілактика та лікування


 

Сезонною алергією називають алергічну реакцію організму на пилок рослин. Її ознаки – чхання, нежить, надмірне сльозовиділення і головний біль, деколи ще задишка і кашель. Тому важливо знати, на пилок яких рослин у вас алергічна реакція. І заздалегідь пройти профілактичний курс лікування. Фахівці радять проводити його за місяць до періоду цвітіння рослин-алергенів.

Алергія на пилок рослин: краще попередити

Відмінно для цього підійде спрей «Назафорт захист від алергії». Це універсальний засіб ефективний для будь-якого виду алергії:  на пилюку , на кліщі та інші комахи,  на пилок цвіт рослин, на шерсть тварин, на хімічні засоби.

Засіб не містить гормонів, не впливає на працездатність, концентрацію уваги, безпечний та ефективний, не має побічних дій. Для курсу профілактики достатньо однієї упаковки. «НАЗАФОРТ захист від алергії» допомагає запобігти розвитку алергічного риніту. На відміну від інших аналогічних засобів, спрей блокує головну причину алергії, а не лише знімає симптоми - свербіння, набряк слизової оболонки носа, ускладнення дихання.

Купити в Києві «Назафорт» за вигідними цінами можна за допомогою сайту apteka1.net.

Назафорт

Що радять фахівці

Якщо ви або ваші рідні страждають від алергії на пилок квітучих рослин, дотримуйтеся простих порад, які значно полегшать ваше життя.

• Головне правило – обмеження контакту з пилком. Тому постарайтеся захистити обличчя – носіть окуляри, головні убори.

• Носіть зручний одяг вільного крою з довгими рукавами. Краще надати перевагу натуральним тканинам.

• З 5 до 10 години ранку – період найвищої концентрації пилку у повітрі. Тому без потреби краще не виходити в цей час на вулицю, де цвітуть дерева чи рослини.

• Найкраще гуляти після дощу, тоді пилок осідає на землю.

• Після повернення додому прийміть душ, ретельно вимийте голову, адже пилок осідає на волосся, змініть одяг.

• Уникайте прямих сонячних променів, не зловживайте засобами, що мають сильний аромат (дезодоранти, косметичні олії).

• Якщо під час прогулянки виникла алергічна реакція, головне – не панікувати. Постарайтеся якомога швидше покинути територію, де є алергени. Якщо є можливість, промийте очі холодною водою, обережно витріть.

• Обов’язково носіть з собою протиалергічні засоби. Наприклад, спрей Назафорт, інструкцію до якого можна знайти на сайті apteka1.net.

Якщо ж алергічна реакція дуже сильна, негайно викличте швидку допомогу!

 

Ключевые слова:
Читайте также:

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

Нове дослідження: як уникнути серцевої недостатності з легкістю

Недавнє дослідження, проведене групою вчених, з'ясувало, що проста річ, як правильне вживання фруктів та овочів, може значно знизити ризик розвитку серцевої недостатності.
Подробнее »»

Какие яйца более полезны: куриные или перепелиные

Яйца – это ценный источник белка и других полезных питательных веществ.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua