04.07 - 19:15

Інтерв'ю з представником компанії «Пилочка»


 

Манікюрним салоном сьогодні нікого не здивуєш. Але креативний підхід в бізнесі, пов'язаний з особливим навчанням персоналу і наданням клієнтам затребуваних послуг, допомагає обігнати конкурентів і впевнено зайняти свою нішу.

Знайомтеся: компанія «Пилочка», м. Київ.


Відповісти на питання попросили старшого майстра салону Вікторію.

- Вікторія, поясніть, в чому відмінність між майстрами з вашого салону і іншими фахівцями аналогічного профілю?

- Наше головне завдання - обслуговування клієнтів на дому, в комфортних для них умовах. Колеги з інших салонів працюють в косметичних салонах і лише в якості підробітку виїжджають до замовників. Є й інший тип майстрів, які працюють виключно на себе, виїжджаючи до клієнтів або запрошуючи їх до себе додому. Наші співробітники проходять регулярне навчання. Вони використовують в роботі тільки професійні інструменти, поводяться в спілкуванні коректно і тактовно.

- Які складнощі відчувала компанія при напрацюванні позитивного іміджу та завоювання довіри з боку клієнтів?

- Імідж компанії складається з безлічі факторів. Ділова репутація складається з щоденної роботи колективу, отримання позитивних відгуків з боку клієнтів. При виникненні претензій (на щастя, рідкісних) детально розбираємо роботу свого фахівця, вказуємо на зроблені помилки і добиваємося їх швидкого усунення в подальшій діяльності.

Ми готові до форс-мажорних обставин, коли майстер фізично не може в зазначений час з'явитися у клієнта. Попереджені про це заздалегідь, відправляємо за вказаною адресою іншого фахівця.
Оперативність прибуття обумовлена ​​відсутністю прив'язки до громадського транспорту. Співробітники приїжджають на авто, що належать компанії. Тому вони мають можливість привезти з собою весь необхідний інструмент для проведення манікюру, педикюру і епіляції. Наш порівняно невеликий автопарк завжди міститься в ідеальному технічному стані.

Основним методом перевірки професіоналізму працівників є отримання зворотного зв'язку від клієнтів. Ми націлені на те, щоб високий рівень сервісу, що надається переводив первинних клієнтів в постійних і викликав бажання рекомендувати нас своїм колегам і знайомим. У нас працюють ті, хто вибрав професію не тимчасово, а на все життя. Тому співробітники мотивовані підвищувати якість своїх послуг, а ми стимулюємо їх роботу пристойною зарплатнею.

- Хто є вашими клієнтами? Як ви вирішуєте делікатне питання, що стосується вартості послуг?

- Клієнткою може стати будь-яка жінка: молода мама, яка не хоче надовго залишати свою маленьку дитину, домогосподарка, що бажає краще обслуговуватись вдома, працююча жінка, що цінує час, дама на пенсії, яка бажає уникнути шуму в косметичному салоні. Люди дозволяють нам доторкнутися до їхнього життя, іноді вони діляться секретами і просять поради у життєвих питаннях. Тому наші фахівці володіють психологічними навичками при веденні розмови.

Клієнти цінують затишок, коли не треба заздалегідь збиратися і їхати в салон, а можна вийти до майстра без макіяжу і в домашньому халаті. Тому вони готові доплачувати за це. Хочеться згадати, що вартість наших послуг нижче тієї, яку часто просять в столичних салонах. А вигод клієнт отримує при цьому більше.

- Як ви боретеся зі спокусою отримати матеріальну вигоду за надану послугу, якщо вона клієнтці протипоказана?

- Спеціаліст приймає на себе величезну відповідальність за стан здоров'я клієнтки. Як говорив Гіппократ: головний принцип - не нашкодити. Щоб досягти розуміння з замовницею, майстер особливим чином пробує поговорити з нею і м'яко пояснити неможливість проведення процедури. Ми проводимо серед свого персоналу тренінг під назвою «Як відмовити клієнту». Миттєва вигода може обернутися ударом по репутації, якщо в подальшому виявиться, що винен був майстер. А попереджений клієнт оцінить нашу завбачливість якщо не відразу, то з часом, і буде вдячний за дбайливе ставлення до власної персони.

- Напевно в салон дзвонять не тільки жінки, а й чоловіки. Наскільки чоловіки розуміють необхідність в догляді за руками?

- На жаль, в цьому напрямку є серйозна прогалина. За статистикою, тільки близько 5% чоловічого населення усвідомлює необхідність того, що доглянуті руки - це нормально і правильно.
Чомусь сформувалася думка, що така турбота властива представникам нетрадиційної сексуальної орієнтації. Це - величезна помилка в світогляді! Часто можна зустріти чоловіків, у яких краї нігтів навіть не обрізані, а нерівно обламані, під нігтями бруд, величезна неакуратна кутикула кидається в очі, а шкіра рук лущиться. Звертаються за манікюрними послугами чоловіки ті, кого вже «допекли» дружини. І вони стали розуміти важливість акуратних рук і пристойного манікюру, плюс бізнесмени, керівники фірм і підприємств, державні службовці високого рангу.

Для тих, хто соромиться відвідати салон, боячись зустріти по дорозі своїх знайомих, пропоную виїзд майстра додому до клієнта. Спеціаліст ретельно попрацює з нігтями на руках, ногах, але ніхто зі знайомих цього не побачить.

- Яка колірна гамма манікюру та малюнків на нігтях вважається модною цього літа?

- Літній настрій це безліч посмішок, поїздок і зустрічей. Ми пропонуємо скромний манікюр в пастельних тонах і інших ніжних відтінках з додаванням витіюватих малюнків. Він підійде до різних квітів одягу, в денний і вечірній час.

- Бажаю подальших успіхів вашій компанії, захоплених відгуків від клієнтів і збільшення контингенту замовників!

- Щиро Дякую! Ми налаштовані тільки на позитив і успіх. Та готові і далі радувати клієнтів незмінно високим рівнем сервісу!

Ключевые слова:
Читайте также:

Neue Forschung: Wie man Herzinsuffizienz mit Leichtigkeit vermeidet

Eine kürzlich von einer Gruppe von Wissenschaftlern durchgeführte Studie ergab, dass bereits eine einfache Maßnahme wie der Verzehr der richtigen Menge an Obst und Gemüse das Risiko einer Herzinsuffizienz erheblich senken kann.
Подробнее »»

New research: how to avoid heart failure with ease

A recent study conducted by a group of scientists found that something as simple as eating the right amount of fruits and vegetables can significantly reduce the risk of developing heart failure.
Подробнее »»

Новое исследование: как избежать сердечной недостаточности с легкостью

Недавнее исследование, проведенное группой ученых, выяснило, что простая вещь как правильное употребление фруктов и овощей может значительно снизить риск развития сердечной недостаточности.
Подробнее »»

Нове дослідження: як уникнути серцевої недостатності з легкістю

Недавнє дослідження, проведене групою вчених, з'ясувало, що проста річ, як правильне вживання фруктів та овочів, може значно знизити ризик розвитку серцевої недостатності.
Подробнее »»

Какие яйца более полезны: куриные или перепелиные

Яйца – это ценный источник белка и других полезных питательных веществ.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua