26.12 - 08:00

Вісім способів використати вазелін для краси


 

Примітно, що в косметичних цілях вазелін використовується не тільки в якості гігієнічної помади або крему для рук. Є й інші корисні варіанти використання мазі.

1. Вії. Вазелін діє, як кондиціонер для росту і зміцнення вій. Для цього достатньо взяти стару пензлик від туші, гарненько очистіть його, а потім нанесіть вазелін на вії, ретельно їх розчісуючи. При регулярному використанні, ваші вії стануть довшими і міцнішими.

2. Демакіяж. Вазелін допомагає видалити залишки косметики на обличчі.

3. Брови. Використання мазі допомагає тримати форму брів. Просто нанесіть його на кінчик пальця, а потім розтушуйте по бровах4. Шкіра. Вазелін відмінно заспокоює суху і роздратовану шкіру, що стане особливо актуально взимку.

5. Нігті. Мазь добре доглядає за шкірою навколо нігтів. Необхідно перед сном змастити її та вранці вона стане м'якою і приємною на дотик.

6. Волосся. Робіть маски для волосся, що січеться. Нанесіть трохи вазеліну на сухі кінчики, щоб вони були менш помітні.

7. Парфум. Вазелін здатний продовжує аромат парфумів. Перед розпиленням свого улюбленого аромату, змастіть маззю шкіру за вухами або на зап'ястях - так аромат залишиться з вами надовше.

8. Фарбування волосся. Щоб уникнути темних плям фарби на шкірі чола, вух і шиї під час фарбування волосся, змастіть ці місця вазеліном і забудьте про проблеми.

zdorovia.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua