26.12 - 08:51

П'ять кращих косметичних олій для вашої краси


 

Натуральні олії – невичерпне джерело вітамінів і корисних кислот, які живлять і лікують шкіру. Насправді, часто їх навіть не доведеться наносити на шкіру, щоб отримати ефект; тому що деякі олії працюють краще, коли ти додаєш їх в ванну або гарячу воду і робиш паровий компрес.1. Кокосова олія

Слова «Райська насолода» неспроста асоціюються з кокосом. Кокосову олію можна використовувати як засіб для зняття макіяжу, антибактеріальний догляд за проблемною шкірою, протимікробний і протигрибковий засіб (лауринова кислота в її складі забезпечує бактерицидну дію), живильну маску для нігтів… А ще вона знімає статичну електрику з волосся, допомагає перемогти лупу і відновити виснажене волосся після численних фарбувань.

2. Олія чайного дерева

Найефективніший засіб у боротьбі з прищами і подразненнями на шкірі. Вбиває бактерії, знімає запалення, зменшує почервоніння і набряклість постраждалих ділянок, не має протипоказань і побічних ефектів. Єдине, з чим потрібно бути обережною – це дозування. При концентрації олії більш ніж в 5% є ризик пересушування шкіри, так що якщо зневоднення і лущення – твої давні знайомі, уважно читай етикетку.
3. Олія жожоба

Справжній вітамінний коктейль для шкіри, що має приємний освіжаючий ефект: ця олія здатна надати твоїй шкірі здорового й сяючого вигляду, якого ти б не добилася навіть за допомогою кращих декоративних засобів. Нанось олію на очищену шкіру в якості денного крему або на ніч, уникаючи області навколо очей, і твоя шкіра перетвориться!

4. Конопляна олія

Якщо ти використовуєш занадто багато декоративної косметики і хочеш знайти ефективне, просте у використанні і безпечне для шкіри засіб, ти його знайшла. Конопляна олія відмінно видаляє навіть стійку косметику, не пошкоджуючи і не зневоднюючи шкіру, підходить для лікування акне, а також зменшення будь-яких почервонінь і плям, що залишилися після прищиків. Зберігати конопляну олію слід в холодильнику, інакше вона швидко втратить свої функції.

5. Олія макадамії

Її називають «Ангел-хранитель для дівчат з великого міста»: олія макадамії захищає шкіру від впливу автомобільних вихлопів, несприятливої ​​екології та промислових викидів в атмосферу – неминучих супутників життя мегаполісу. Олія макадамії містить кальцій, цинк, фосфор і калій, необхідні шкірі для захисту від зовнішньої агресії, а ще відмінно загоює порізи і садна, заспокоює шкіру після гоління або епіляції і перешкоджає лущенню.

zdorovia.com.ua

Ключевые слова:
Читайте также:

Niebezpieczne substancje osłabiające mechanizmy obronne organizmu

W dzisiejszym świecie niestety na stan naszego zdrowia wpływa wiele czynników, w tym także jego mechanizmy ochronne
Подробнее »»

Небезпечні речовини, які ослаблюють захисні сили організму

В сучасному світі, на жаль, багато факторів може впливати на стан нашого здоров'я, включаючи його захисні механізми.
Подробнее »»

Kwas: Entdecken Sie die Geheimnisse der Langlebigkeit aus einfachen Zutaten

In einer Welt, in der die Geschwindigkeit des Lebens immer schneller zunimmt und der Rhythmus des Lebens unerbittlich zu sein scheint, sind die Menschen ständig auf der Suche nach Möglichkeiten, ihre Gesundheit und Langlebigkeit zu erhalten.
Подробнее »»

Важливість реабілітаційного обладнання для людей з обмеженими можливостями

У сучасному світі питання допомоги інвалідам здебільшого спрямовані на покращення їхньої якості життя та інтеграцію в суспільство.
Подробнее »»

Kvass: discovering the secrets of longevity from simple ingredients

In a world where the speed of life is rapidly gaining momentum, and the rhythm of life seems relentless, people are constantly looking for ways to maintain their health and longevity.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua