03.01 - 10:40

Тільки у салоні: процедури краси, які ви не повторите


 

Багато салонних методів догляду за шкірою та тілом можна повторити вдома, однак деякі процедури небезпечно виконувати самому. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я"

Відбілення зубів

Білосніжна усмішка заворожує погляди оточуючих і свідчить про акуратність людини. На сьогодні представлені різноманітні сучасні способи відбілення зубів, наприклад, за допомогою спеціальних полосок або ж паст. Звісно, на тон ваші зуби стануть світлішими, однак чи не доведеться потім рятувати емаль і викидати гроші на дороге лікування.


Видалення пігментних плям

По-перше, ви зможете занести інфекцію, а, по-друге, використання неперевірених засобів призведе до появи алергічної реакції, яка спричиняє появу прищів та вугрів, а також тривале почервоніння шкірних покривів.

Зняття гель-лаку
Жінки, щоб зекономити, знімають гель-лак вдома, проте це неможливо зробити якісно без використання дорогих спеціальних засобів та певних навичок, якими володіє майстер. До того ж, ви можете пошкодити нігтьову пластину, що призведе до виникнення грибкового захворювання або ж припинення росту нігтів.

Отож, із зовнішністю краще не експерементувати самостійно, хочете постати у новому аплуа зверніться до професіоналів.

zdorovia.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua