17.06 - 11:42

Які звички зроблять обличчя молодим та красивим


 

Косметологи радять користуватися скрабами не частіше, ніж раз на тиждень. Вони дійсно очищають шкіру, стираючи її омертвілі частинки, але не очищають її. А гострі вкраплення можуть викликати запалення.

Пийте помірну кількість води

Багато фахівців давно прийшли до висновку, що пити багато води - так само погано, як і взагалі не пити. Оптимальний обсяг рідини, необхідний нашому організму в день - 2 літри. Щоб за щоденними турботами не забувати про пиття, ставте склянку чистої води поруч з річчю, якою протягом дня користуєтеся найчастіше (наприклад, з мобільним телефоном). Тоді кожен раз, коли зберетеся зателефонувати або подивитися на годинник, ви відразу згадаєте про воду.

Відмовтеся від гарячого душу
Занадто гаряча вода руйнує тонкий жировий шар, залишаючи шкіру беззахисною перед бактеріями. Також вона викликає надмірний приплив крові до шкіри, що призводить до запалень, висипу і сухості шкіри. Фахівці заявляють, що корисний душ повинен бути трохи тепліше температури тіла.

Протирайте екран телефону
Дослідження доводять, що на наших телефонах мешкає більше бактерій, ніж на сидінні унітазу! Саме тому зіткнення обличчяз брудним телефоном може викликати безліч проблем зі шкірою, таких як висип, роздратування або почервоніння. Щоб запобігти цьому, візьміть за правило протирати екран гаджета очисними серветками.

Регулярно мийте кисті для макіяжу
Бактерії, які з часом накопичуються на кистях для макіяжу, можуть стати причиною появи акне і роздратування на обличчі. Щоб цього уникнути, регулярно їх мийте і не забувайте час від часу міняти.

Харчуйтеся правильно
Деякі шкірні проблеми, такі як акне, безпосередньо пов'язані з неправильним раціоном. Людям, що страждають від постійного висипу і запалень, рекомендується максимально обмежити вживання жирної і смаженої їжі, кави, газованих напоїв, магазинних соків, цукру. Замість цього в раціон потрібно додати овочі, фрукти, воду, рибу, горіхи і ще безліч продуктів, які любить шкіра.

 

Джерело: goodhouse.com.ua

Ключевые слова:
Читайте также:

Scientists discovered the best tea for brain health

Scientists from the University of Northumbria found that black tea can have a positive effect on brain health.
Подробнее »»

Лучший чай для здоровья мозга обнаружили ученые

Ученые из Университета Нортумбрии обнаружили, что черный чай может оказать положительное влияние на здоровье мозга.
Подробнее »»

Кращий чай для здоров'я мозку виявили вчені

Вчені з Університету Нортумбрії виявили, що чорний чай може мати позитивний вплив на здоров'я мозку.
Подробнее »»

Masło, twarożek, cytryna: domowe sposoby, które pomogą odmłodzić Twoją twarz

Naturalne produkty, takie jak masło, śmietana i cytryna, mogą być doskonałym sposobem na ochłodzenie twarzy, szczególnie latem lub w upalny dzień.
Подробнее »»

Сливочное масло, творог, лимон: домашние средства, которые помогут омолодить лицо

Натуральные продукты, такие как сливочное масло, сметана и лимон могут стать отличными средствами для охлаждения лица, особенно летом или в жаркий день.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua