22.07 - 11:09

Вітамін, необхідний для вашого волосся


 

Без нього ваше волосся буде тусклим і сухим.
Якщо ви любите курити чи випиваєте каву у надзвичайних дозах - готуйтесь до того що ваше волосся "виставить рахунок": ламатиметься, випадатиме і сіктиметься. Найпростіший спосіб - пити більше молока і вживати молочні продукти. Однак якщо ви не полюбляєте молоко то є інші способи.

Кальцій у таблетках лікарі радять пити перед сном, разом із вітаміном А, оскільки випивши його зранку, ви вимиєте кальцій за день.

Використовувати кальцій для волосся можна і у вигляді маски. Зробити її дуже просто: одну таблетку кальцію слід розтерти в порошок і додати його у будь-яку маску, яку ви зазвичай використовуєте. Готову маску слід втерти в шкіру голови і залишити на 15-20 хвилин.

Цілющою пряністю, яку застосовували ще в давні часи в косметичних цілях, є імбир. У його складі також є кальцій для волосся і маса корисних вітамінів.
Найпростішою маскою є сік з кореня імбиру, який наносять на шкіру голови і коріння волосся. Змивати теплою водою через 30 хв.

zdorovia.com.ua

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua