24.03 - 00:08

Як правильно доглядати за шкірою навколо очей


 

У зоні навколо очей шкіра дуже тонка і ніжна, тому не дивно, що саме в цьому місці вона найбільше зношується і стає в’ялою.

Шкіра навколо очей практично позбавлена ​​сальних залоз, тому за нею потрібно ретельно і правильно доглядати. Наша редакція вирішила розповісти, як правильно доглядати за шкірою навколо очей так, щоб вона залишалася підтягнутою.

Правильно очищайте шкіру навколо очей.

Вранці і ввечері косметологи радять очищати шкіру обличчя. Але особливу увагу потрібно приділити зоні навколо очей. Використовуйте для цього молочко, лосьйони і тоніки без вмісту спирту. Але запам’ятайте, очищення шкіри навколо зони очей має проводитися дуже делікатно, щоб не розтягувати тонку шкіру і не травмувати її.

Масажуйте область навколо очей. Щоб шкіра навколо очей залишалася в тонусі, потрібно регулярно робити спеціальний масаж. Косметологи рекомендують проводити процедуру масажу близько 5-ти хвилин в день. Масаж сприяє поліпшенню циркуляції крові, розгладженню дрібних мімічних зморшок на шкірі навколо очей і знімає втому.

Правильно зволожуйте шкіру навколо очей. Вибирайте креми навколо очей, які не містять в своєму складі синтетичні інгредієнти. Також ідеальним варіантом для зволоження зони навколо очей є олії: оливкова, кокосова, мигдальна або олія виноградних кісточок.

Використовуйте креми з SPF-фактором. У весняно-літній сезон потрібно регулярно використовувати креми проти ультрафіолетових променів. Вони працюють в двох напрямках: дають додаткову вологу ззовні і захищають.

Слідкуйте за кількістю води, яку вживаєте. Якщо ви не дотримуєтесь правильного водного балансу (не менше 2-х літрів чистої води в день), це відразу ж відбивається на шкірі обличчя. Вода врятує шкіру не тільки від передчасного старіння, а й від набряків. Адже припухлості під очима часто з’являються через загальне зневоднення організму.

wworld.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua