14.10 - 19:23

Топ-5 корисних соків, які потрібно пити вранці


 

Ні для кого не секрет, що склянка свіжовичавленого соку вранці – це дуже корисно. Фрукти та овочі – найбільше джерело вітамінів та мінералів, яких не вистачає організму восени. Але хочемо звернути твою увагу, що не маємо на увазі магазинні соки, більшість з яких містить чимало цукру, консервантів та ароматизаторів. Якщо стежиш за своєю фігурою та здоров’м, то лише фреші допоможуть отримати мінімум калорій та максимум користі.

Перед тим, як розповісти про 5 найкращих фрешів на сніданок, зауважмо, що варто використовувати виключно свіжі овочі та фрукти. Після приготування одразу пий сік, адже вже через 15-20 хв. він починає втрачати свою цінність. І його не врятує навіть холодильник! До того ж не варто пити соки натщесерце, а лише через 30-40 хв. після сніданку. В іншому разі він може нашкодити твоєму шлунку і погано засвоїтись. Також намагайся не додавати до нього цукру. 

Топ-5 корисних ранкових фрешів: 

Гранатовий

Серед свіжовичавлених соків на сніданок лідером є саме гранатовий варіант. Він надійний захисник від застуд та бронхіту, гіпертонії та сечових хвороб. Гранатовий сік насичує організм клітковиною, мінеральними солями та різноманітними вітамінами. Ще одна перевага – низька калорійність, але неймовірна ефективність у покращенні стану шкіри та волосся. 

Морквяний 

Вранці можна пити не лише фруктові, а й овочеві соки. Міксуй також різні продукти при приготуванні. До прикладу, чудовий варіант почати день зі склянки морквяного фрешу. До нього можна додати яблуко, гарбуз або буряк. Обирай відповідно до своїх смакових вподобань!

Апельсиновий

Настав період застуд, тож склянка апельсинового соку вранці, наповнена вітаміном С, - те, що лікар прописав! Тобі будуть не страшні жодні захворювання. На додаток, апельсиновий сік рекомендують пити при неврозах, стресах та харчових отруєннях. В апельсинах багато вітамінів групи В, які компенсують нестачу при авітамінозі. 

Томатний 

Хоча він не містить багато калорій, залишається джерелом вітаміну С. Радимо не додавати до томатного соку сіль – у ньому й так багато натрію. Сік із томатів покращує розумову діяльність і пам’ять. Для загального оздоровлення організму чергуй томатний та виноградний соки. 

Із зеленню 

Твоя інстаграм-стрічка теж щоранку майорить зеленими напоями? Це зовсім не дивно, адже сік із зеленню визнаний науковцями як напій молодості й здоров’я. У зелених соках, а це в основному мікс капусти, шпинату, петрушки, яблука, лимону, огірка тощо, міститься велика кількість живильних речовин. Одна склянка такого напою наповлена сирими овочами, які заряджають наш організм на весь день.

cosmo.com.ua 
Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua