07.04 - 21:54

Кутовий диван зі спальним місцем - найкраще рішення для вітальні в будинку


 

Розмаїття існуючих варіацій м'яких меблів, зокрема диванів, обумовлює ряд складнощів, пов'язаних із вибором конкретної моделі — яка найбільше гармонійно впишеться в ансамбль інтер'єру? Спектр сучасних пропозицій — це дивани різної конфігурації та призначення, і ключовим критерієм, що визначає особливості вибору при покупці дивана, є його функціональність. Виходячи з цього показника, справжньою знахідкою стає кутовий диван, моделі якого відрізняються конструктивним різноманіттям , це можуть бути дивани з незалежним пружинним блоком, і моделі з великим переліком інших переваг.

кутовий диванПопулярність даної конструкції можна простежити на прикладах робіт провідних меблевих дизайнерів. Кутова форма дивана дозволяє раціонально використовувати простір приміщення, заповнюючи кутову зону, непристосовану для більшості інших речей. Частини дивана, що трансформуються, дають можливість регулювати площу корисного простору під конкретні потреби: денного відпочинку, перегляду телевізора або використовувати його як повноцінне спальне місце. Сьогодні купити кутовий диван недорого має сенс виходячи, у тому числі, і із специфіки його механізму трансформації. У ситуаціях, коли планується інтенсивна експлуатація меблів, найбільш доречним буде купити диван акордеон або єврокнижку, інакше підійде класичний куточок-розкладачка.

Конструкція більшості моделей кутових диванів з каталогу https://magdek.com.ua/ua/divany-kiyev/uglovyye-divany припускають місткий внутрішній простір для зберігання постільних комплектів. Відмінною особливістю кутового дивана від класичних конструкцій є більш простий доступ до внутрішньої скриньки, що не передбачає постійного розкладання та складання дивана. Порівняння на ергономічність простежується і у функціональних дрібницях, таких як міні-стелажі, якими часто комплектуються дивани без підлокітників, і як показує практика, вони незамінні для акуратного зберігання газет та журналів.

Вибір оздоблювальної тканини – аспект суто індивідуальний. Як оббивний матеріал застосовуються різні типи тканин, від звичного гобелену до штучної шкіри та хутра; як неважко припустити, останні є найдорожчими моделями. У комплекті з диваном може йти змінний чохол, який є дуже практичним аксесуаром, що дозволяє не тільки зберігати привабливий вигляд оббивки, але й доповнити інтер'єр кімнатного простору.

 

 
 
 
Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua