16.05 - 18:01

3 зміни в харчуванні допоможуть прожити довше


 

Професор Вальтер Лонго з Університету Вісконсіна каже, що дієта з високим вмістом рослинних вуглеводів, вживання меншої кількості білка та голодування – це три способи, якими людина може продовжити своє життя. Лонго називає свою техніку дієтою довголіття з акцентом не на схуднення, а на уповільнення старіння.

Дієта довголіття рекомендує людям отримувати 30 відсотків своїх щоденних калорій з корисних жирів, таких як горіхи, оливкова олія та риба.

Дієта є частиною зростаючої тенденції до заміни оброблених харчових продуктів на цілісні продукти та рослини на тлі досліджень, що передбачають, що перехід на рослинну дієту може додати 10 років до життя людини.

Професор Вальтер Лонго з Університету Вісконсіна каже, що дієта з високим вмістом рослинних вуглеводів, вживання меншої кількості білка та голодування – це три способи, якими людина може продовжити своє життя.

Лонго називає свою техніку дієтою довголіття з акцентом не на схуднення, а на уповільнення старіння. Дієта довголіття рекомендує людям отримувати 30 відсотків своїх щоденних калорій з корисних жирів, таких як горіхи, оливкова олія та риба.

Читайте також:  Легке схуднення: зміна температури вашого душу може допомогти схуднути
Крім того, дієта є частиною зростаючої тенденції до заміни оброблених харчових продуктів на цілісні продукти та рослини на тлі досліджень, що передбачають, що перехід на рослинну дієту може додати 10 років до життя людини.

https://newsyou.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua