08.08 - 13:15

Куряче філе у вершково-лимонному соусі


 

Інгредієнти:

Куряче філе – 600 г
Сіль та чорний перець
Часник сухий
Солодка паприка
Оливкова олія
Вершкове масло – 10 г + 15 г
Часник – 3 зубчики
Вершки – 200 г
Вода – 50 г
Базилік
Пармезан – 20 г
Лимонний сік – 30 г
Приготування:

Куряче філе ріжемо навпіл, посипаємо сіллю і перцем.

Посипаємо солодкою паприкою, сухим часником і поливаємо оливковою олією. Робимо так з обох боків.

Розігріту сковорідку поливаємо олією і кладемо вершкове масло. Викладаємо підготовлені грудки та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

Знімаємо з вогню та викладаємо у форму для запікання.

На суху, чисту сковороду викладаємо вершкове масло та обсмажуємо розчавлений часник на повільному вогні.

Забираємо часник, заливаємо сковороду вершками та водою. Посипаємо сіллю, базиліком, чорним перцем, пармезаном і перемішуємо.

Варимо до закипання та вливаємо лимонний сік.

Заливаємо курячі грудки і ставимо запікатися на 20 хв при ста вісімдесяти градусах.
При подачі посипаємо дрібно нарізаною петрушкою.

Смачного!


trserial.net.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua