20.04 - 22:28

Де краще пройти офтальмопластику в Україні


 

Поняття «офтальмопластика»: як, що і навіщо?

Офтальмопластика - це один з розділів пластичної хірургії, який ставить перед собою за мету відновлення анатомічних і функціональних дефектів органу зору та його придаткового апарату. Все про офтальмопластику, а також всі подробиці цього поняття можна дізнатися на сайті https://zir.clinic/oftalmoplastika/.

На даний час провести межу між пластичною та косметичною хірургією очей практично неможливо, оскільки вони багато в чому доповнюють один одну, бо нормальнiї функції того чи іншого анатомічного відділу зорового органу відповідає і певна форма.

Офтальмопластика

Роль застосування апаратури в офтальмопластицi

Застосування лазерної, радіохвильової апаратури в офтальмології і в офтальмопластиці, зокрема, дає можливість виконувати операцію без ножових розрізів, забезпечуючи прекрасний косметичний ефект, знижує ризик додаткової травматизації зовнішніх покривів, різко скорочує термін післяопераційної реабілітації пацієнтів.

zir.clinic

Технології в офтальмопластиці

  • лазерні;
  • хірургічні;
  • радіохвильові;
  • електрохірургічні;
  • з використанням кріообладнання;
  • сучасні ін'єкційні технології.

            Слід зазначити, що офтальмопластикой займається більшість пластичних хірургів.

Офтальмологічна клініка

На нашу думку, для виконання таких специфічних операцій необхідно проводити в спеціалізованій очній клініці, яка володіє як вузькоспеціалізованими сертифікованими в даній області фахівцями, так і унікальним мікрохірургічним обладнанням. Всим цим володіє офтальмологічна клініка в Україні.

Тривалий час найрізноманітнішими захворюваннями органу зору займалися лікарі-окулісти. З розвитком сучасних методів дослідження і лікування хвороб очей сформувалися різні напрямки: офтальмотравматологія, офтальмоонкологія та інші.

Існує такий розділ офтальмології як пластична і реконструктивна офтальмохірургія. Хірурги-офтальмопластики з офтальмологічної  клініки zir.clinic займаються реконструкцією кон'юнктиви, відновленням цілісності стінок орбіти, пластикою слізних шляхів, виконують реконструктивні операції з видалення ока. Усувають вроджену та вікову патології придаткового апарату очей, займаються складними відновлювальними операціями при наслідках різних травм і опіків очей.

Щодо дитячого вiку, пластичні і реконструктивні операції краще проводити, коли дитина підросте. У цьому випадку багато залежить від батьків та від того, як вони будуть орієнтувати дитину в соціальному середовищі, починаючи з ранніх років, щоб уникнути у неї розвитку комплексу неповноцінності. Косметичного ефекту досягти легше, оперуючи одноразово, але в оптимальні терміни, ніж після декількох операцій.


 

Ключевые слова:
Читайте также:

Wirksame Methoden zur Behandlung chronischer Mandelentzündung: Beratung durch einen Arzt

Chronische Mandelentzündungen sind bei vielen Menschen ein häufiges Problem, insbesondere bei Kindern und Jugendlichen.
Подробнее »»

Effective methods of treatment of chronic tonsillitis: advice from a doctor

Chronic tonsillitis is a common problem among many people, especially among children and young people.
Подробнее »»

Эффективные методы лечения хронического тонзиллита: советы от врача

Хронический тонзиллит является распространенной проблемой среди многих людей, особенно детей и молодежи
Подробнее »»

Ефективні методи лікування хронічного тонзиліту: поради від лікаря

Хронічний тонзиліт є поширеною проблемою серед багатьох людей, особливо серед дітей та молоді.
Подробнее »»

Здоровье волос – это не только вопрос внешнего вида, но и общего состояния организма.

Среди многочисленных природных средств, используемых для улучшения здоровья волос, куркума является одним из наиболее эффективных.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua