10.11 - 20:47

Методи розумної економії на їжі без шкоди здоров'ю


 

Методи розумної економії на їжі без шкоди здоров'ю

Якщо людина не бажає витрачати всі гроші, щоб догодити своєму апетиту, то їй потрібно дотримуватися кількох важливих правил. У складній економічній ситуації підтримувати продовольчий баланс без зайвих фінансових витрат вашій допоможуть такі рекомендації:

  1. Планування та складання списків. Перед походом у магазин сформулюйте потреби та напишіть, що потрібно купити. Якщо необхідно скласти меню на один або кілька тижнів, то можна розрахувати необхідну кількість кожного продукту, придбати його оптом за вигіднішою ціною. Дотримуючись заздалегідь продуманого списку, людина не витратить час на розгляд вітрин і не віддасть гроші понад норму на імпульсивні непотрібні покупки. Такого ж принципу планування дотримуються ы гравці казино ельслотс. Заздалегідь продумані дії спряють економії в будь якій справі.
  1. Слідкуйте за акціями на товари. Причиною акції не завжди є термін придатності, що закінчується. У торгових точках часто є необхідність реалізації товару конкретного виробника. Молочну продукцію, зрозуміло, не потрібно купувати зі знижками, а ось акційні крупи, макаронні вироби, консервацію можна сміливо купувати.
  2. Дивіться у магазині очима маркетолога. Логічно, що дорога продукція розташована на центральних полицях. Товари із вигідними для покупців цінами викладаються на нижніх полицях. Пам’ятайте, ціни на товари не завжди залежать від якості.
  3. Не переплачуйте за гарну упаковку та розкручений бренд. Сипучі товари в коробках за складом не краще, ніж у пакетах, але коштують дорожче. Відомі бренди завжди завищують ціни та орієнтовані на покупців, які формують свою думку з рекламної інформації. Будьте пильні, читайте склад на упаковках, проводьте порівняльний аналіз товарів однієї категорії.
  4. Скуповуйтеся на ринках. Незважаючи на популярність супермаркетів, ринки утримують конкуренцію як незамінний торговий майданчик. За рахунок менших оборотів продавці завжди мають свіжу продукцію, особливо це актуально щодо овочів, фруктів, ягід. Ціни на ринках зазвичай нижчі магазинних і у людей є можливість поторгуватися.
  1. Заберіть зі свого меню напівфабрикати. Всі розуміють, що ціна на готовий продукт завжди на порядок вища, ніж сировина, з якої він виготовлений. Не лінуйтеся і приготуйте млинці, пельмені, котлети самостійно. Ви заощадите і будете впевнені в якісному складі страви та дотриманні санітарних норм.
  2. Купуйте свіже м’ясо у цілому вигляді. Курка, розділена вдома на частини буде дешевше, ніж куплені окремо крила, ніжки та філе. При цьому ви зможете використовувати все м’ясо без відходів у різних стравах або заморозити у запас.
  3. Вирощуйте зелень у домашніх умовах. Це не займає багато часу, варто лише посадити петрушку, кріп, зелену цибулю і потім зривати врожай. Такий мініатюрний город у квартирі дозволить вам заощадити на «зеленому» пункті вашого списку.
  4. Даруйте стравам друге життя. Йдеться не про повторне використання зіпсованих продуктів. А ось залишки хліба, овочів не потрібно одразу викидати. Якщо подумати, можна приготувати багато варіантів від запіканок до смачних сухариків.

І останнє, внесіть до раціону вегетаріанські нововведення. Якщо уважно вивчити цю тему, то можна замінити м’ясо та рибу рослинними продуктами без дефіциту вітамінів та, необхідних для здоров’я, мікроелементів. Ціни на «дари флори» завжди нижчі, ніж на продукцію тваринного походження.

https://lemonade.style/

Ключевые слова:
Читайте также:

Gesunde Ernährung für schöne Haut: kompetente Beratung

Für viele Menschen ist Hautpflege ein wichtiger Aspekt eines gesunden Lebensstils.
Подробнее »»

Здоров'я та пестициди: поширення й можливі наслідки

Пестициди, хімічні речовини, які використовуються для захисту рослин від шкідників та хвороб, нещадно застосовуються у сільському господарстві по всьому світу
Подробнее »»

Health and pesticides: prevalence and possible consequences

Pesticides, chemicals used to protect plants from pests and diseases, are used mercilessly in agriculture around the world.
Подробнее »»

Здоровье и пестициды: распространение и возможные последствия

Пестициды, химические вещества, которые используются для защиты растений от вредителей и болезней, беспощадно используются в сельском хозяйстве по всему миру.
Подробнее »»

The effectiveness of the use of essential oils in the fight against acne on the face

A large part of the population faces the problem of acne on the face, which can significantly spoil the mood and affect self-esteem
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua