19.11 - 23:11

Компанія «Harwind» – постачальник медичного обладнання від провідних виробників


 

Компанія «Harwind» – постачальник медичного обладнання від провідних виробників

Ефективність надання медичних послуг можна «вирахувати» за простою формулою: професіоналізм лікарів + сучасне обладнання = якісна діагностика та лікування захворювань. Сучасне медичне устаткування, яке б відповідало усім нормам та сертифікатам якості, знайти непроблематично. З його асортиментом можна ознайомитись на сайті harwind.com.ua, компанії яка зарекомендувала себе як надійний дистриб’ютор сучасного медичного обладнання від провідних виробників для клінік України. Більше детально про компанію «Harwind» та її діяльність читайте нижче.

Напрямки діяльності ТОВ «Харвінд»

«Харвінд» - молода компанія, яка за 2 роки своєї діяльності, встигла зарекомендувати себе на ринку як надійний партнер і дистриб’ютор медичного устаткування. Команда «Харвінд» працює не лише в напрямку постачання медичного обладнання для комплектації клінік різних форматів, але й проводить навчання серед лікарів щодо правильного його використання та надає комплексну сервісну підтримку в режимі 24/7.

Завдяки такому системному підходу до продажу своєї продукції в форматі Sale-Service-Training, компанію «Харвінд» добре знають в Україні, і саме їй віддають перевагу як постачальнику медичного обладнання.

Пропозиції компанії

Компанія «Харвінд» пропонує своїм клієнтам (медичним закладам) широкий вибір устаткування та обладнання для якісної діагностики та лікування пацієнтів в таких напрямках як:

• неонатологія (обладнання для інтенсивної терапії немовлят, системи обігріву новонароджених, педіатричні ліжка);
• ендоскопія (ендоскопи, відеопроцесори, периферійні пристрої);
• рентгенологія (рентгени, ангіографи);
• гінекологія (кольпоскопи, гінекологічні крісла і т.д.);
• кардіологія (холтери, електрокардіографи);
• хірургія (операційні лампи та столи, насоси вакуумної терапії ран);
• УЗД (портативні та стаціонарні УЗД-апарати, безпровідні УЗД-датчики).

В каталозі ви також знайдете реанімаційне та наркозно-дихальне обладнання. До кожної пропозиції є її детальний опис та характеристики. Додатково можна завантажити брошуру з інструкцією щодо правильного користування обладнанням.

Замовити обладнання можна прямо на сайті компанії. У разі виникнення питань, доцільно зв’язатися телефоном (вказані на сайті) зі спеціалістами відділу продаж. Вам гарантовано буде надана додаткова інформація стосовно тієї чи іншої пропозиції, яка вас зацікавила.


 

Ключевые слова:
Читайте также:

Gesundheit und Pestizide: Verbreitung und mögliche Folgen

Pestizide, Chemikalien, die Pflanzen vor Schädlingen und Krankheiten schützen, werden in der Landwirtschaft auf der ganzen Welt gnadenlos eingesetzt.
Подробнее »»

Gesunde Ernährung für schöne Haut: kompetente Beratung

Für viele Menschen ist Hautpflege ein wichtiger Aspekt eines gesunden Lebensstils.
Подробнее »»

Здоров'я та пестициди: поширення й можливі наслідки

Пестициди, хімічні речовини, які використовуються для захисту рослин від шкідників та хвороб, нещадно застосовуються у сільському господарстві по всьому світу
Подробнее »»

Health and pesticides: prevalence and possible consequences

Pesticides, chemicals used to protect plants from pests and diseases, are used mercilessly in agriculture around the world.
Подробнее »»

Здоровье и пестициды: распространение и возможные последствия

Пестициды, химические вещества, которые используются для защиты растений от вредителей и болезней, беспощадно используются в сельском хозяйстве по всему миру.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua