10.01 - 18:07

Чому дитяча гінекологія — є важливим елементом в розвитку дитини


 

Дитяча та підліткова гінекологія поступово заповнює прогалину, яка давно існувала в лікуванні гінекологічних захворювань, симптомів та проблем у дівчаток молодшого віку та підлітків. Зараз все більше батьків схиляються до того, що дівчатам слід проходити спеціального дитячого гінеколога, а медичні працівники розглядають це як невіддільну частину гінекології, яка охоплює всі вікові групи жінок. Також важливу роль відіграє міждисциплінарна співпраця між педіатрами та гінекологами, а часом співпраця із суміжними галузями, наприклад, дитячою хірургією та урологією.

Якщо вам потрібен дитячий гінеколог, який буде спостерігати за здоров'ям вашої дитини, звертайтесь до медичного центру “Дитина”. Саме тут ви зможете обрати гідного лікаря, який буде проводити висококваліфіковане лікування та догляд дитини, що ґрунтується на довірі, розумінні та уважності до деталей. Дуже важливо, щоб дитини могла довіритися та відкритися лікарю, якого вона поважає.

 

Коли дитина має проходити огляд у гінеколога

Гінекологічні скарги у дітей — часто невідома тема для педіатра. Також постає питання, з якого віку дитина потребує догляду спеціалізованого фахівця. В обов’язки гінеколога або педіатра (часом це може бути один спеціаліст) входить створити довірливе середовище для вашої дитини та надати її батькам вичерпні відповіді на проблеми дитини та хвилюючи питання.

Що входить до спеціалізації дитячого гінеколога:

• зміна зовнішніх та внутрішніх статевих органів;

• почервоніння;

• печіння або свербіж;

• виділення (вульвовагініт);

• зрощення малих статевих губ (лабіальна синехія);

• особливості в області дівочої пліви;

• кровотечі;

• виключення сторонніх тіл при УЗД та вагіноскопії;

• кісти яєчників;

• тазові болі;

• розлади сечовипускання.

Також гінеколог може виконувати роль мамолога для визначення змін в молочній залозі: передчасне набухання молочних залоз, інфекції молочних залоз, доброякісні пухлини молочних залоз.

Завдяки багаторічному досвіду роботи в галузі дитячої та підліткової гінекології, приватна дитяча лікарня допоможе вашій дитині почувати себе впевнено, комфортно під час огляду. Встановлюються довірливі відносини з лікарем, що допомагає розкрити дитину для того, щоб вона могла без страху задавати важливі для неї питання. Також це дозволяє спостерігати за здоров'ям дівчаток та вчасно здійснювати необхідне лікування в особливих випадках.

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua