12.08 - 13:00

У Первомайську СЕС закрила пляж


 

У місті Первомайську Миколаївській області санепідемстанція закрила міський пляж через забруднення води в річці Південний Буг.

Як повідомила кореспондентові УНІАН завідувач відділу комунальної гігієни Миколаївської обласної санітарно-епідеміологічної станції Лілія САГАНЄВІЧ, постанову про тимчасове припинення експлуатації міського пляжу підписав головний державний санітарний лікар міста Первомайська і Первомайського району Михайло КОВАЛЬЧУК, оскільки виявлено забруднення води лактозапозитивною кишковою паличкою, що вп’ятеро перевищує діючі гігієнічні нормативи.

За словами Л.САГАНЄВІЧ, «даний рівень забруднення не є заразливою дозою, проте купатися в такій воді не рекомендується, оскільки залежно від стану імунітету кожної конкретної людини можливе захворювання на кишкові інфекції і шкірні захворювання».

Вона повідомила, що ймовірними причинами підвищення рівня забруднення стали забруднена вода з верхів`я річки, розташованого в Кіровоградській області, і висока температура води через спекотну погоду.

Співробітники СЕС продовжують контролювати санітарний стан пляжної зони Первомайська.

Водночас, як стверджує Л.САГАНЄВІЧ, на інших 10 узаконених пляжах Миколаївської області, зокрема, двох пляжах у Миколаєві - «Стрілка» і «Прибій», де стан води контролюється санітарно-епідеміологічною службою, показники якості води відповідають гігієнічним вимогам.

Якість морської води в курортній зоні Миколаївської області в районі Очакова, сіл Коблеве і Рибаківка також відповідає нормам, повідомила санепідеміолог.

Источник

Ключевые слова: Первомайськ пляж
Читайте также:

Znaczenie sprzętu rehabilitacyjnego dla osób niepełnosprawnych

We współczesnym świecie problematyka pomocy osobom niepełnosprawnym ma na celu przede wszystkim poprawę jakości ich życia i integrację ze społeczeństwem.
Подробнее »»

Die Bedeutung von Rehabilitationsgeräten für Menschen mit Behinderungen

In der modernen Welt zielen Hilfeleistungen für Menschen mit Behinderungen meist auf die Verbesserung ihrer Lebensqualität und Integration in die Gesellschaft ab.
Подробнее »»

The importance of rehabilitation equipment for people with disabilities

In the modern world, issues of assistance to people with disabilities are mostly aimed at improving their quality of life and integration into society.
Подробнее »»

Важность реабилитационного оборудования для людей с ограниченными возможностями

В современном мире вопросы помощи инвалидам в большинстве своем направлены на улучшение их качества жизни и интеграцию в общество.
Подробнее »»

Здоров'я важливо! Як розпізнати діабет другого типу за симптомами

Діабет другого типу є серйозним захворюванням, що може впливати на якість життя людини.
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua