29.08 - 13:49

Землю накриють сильні магнітні бурі: названі дати


 

Землю накриють сильні магнітні бурі: названі дати

Фахівці попереджають метеозалежних людей про чергове наближення магнітних бур у першому місяці осені. Про це повідомляється на сайті Meteoagent.

Так, за інформацією джерела, найближчим часом магнітні бурі очікуються 3, 4 і 5 вересня з індексом 6 (високий). Потім середні магнітні бурі будуть 13 та 16 вересня. Зазначимо, що магнітні бурі здатні погіршити самопочуття, зокрема спричинити перепади артеріального тиску, підвищену дратівливість, стомлюваність, апатію, агресію, а також загострити хронічні захворювання. Деякі люди можуть скаржитися на ломоту в кістках, нудоту, біль у животі та відсутність апетиту. Для того, щоб дні магнітних бур пройшли комфортно, необхідно приділити увагу своєму психологічному здоров'ю — не провокувати і не вступати в конфлікти, а натомість забезпечити собі відпочинок та повноцінний сон.
https://society.comments.ua/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua