04.11 - 22:32

Синоптики дали прогноз на листопад


 

Синоптики дали прогноз на листопад

За даними сервісу Meteoprog, в перший день листопада буде сонячно, далі кілька днів триватиме похмурна погода, з денною температурою +10+12 градусів.

Сонце вийде з-за обрію 6 листопада. Загалом упродовж двох тижнів погода буде переважно ясною та без опадів. Приблизно таку ж погоду обіцяють у листопаді й синоптики сервісу AccuWeather.

Згідно з даними сервісу, дощ очікується 3, 8 та 11 листопада. В інші ж дні буде перемінна хмарність або просто звичайна листопадова туманність. Нічні температури від позначки +6 градусів будуть поступово знижуватись до нуля.

Дуже теплий листопад прогнозують синоптики метеоресурсу Wisemeteo. За їх прогнозами, до 13 листопада стовпчики термометра не опустяться нижче +10 градусів, а подекуди сягатимуть і навіть +15. Але потім температура різко знизиться до +4 градусів, натомість погода буде ясною аж до 19 листопада. Після цього очікується кількаденне погіршення погодних умов із одночасним підвищенням температури повітря до +9 +10, а подекуди й до +12+13 градусів.
За даними Meteoprog, у другій частині листопада денна температура буде триматись на рівні від +2 до + 5 градусів, нічна зазвичай буде на кілька градусів нижчою. Починаючи з 24 листопада, очікуються заморозки – від -1 до -3 градусів.

Синоптики із AccuWeather обіцяють навіть денні морози до -1 наприкінці листопада, нічна ж температура буде ще нижчою – до -6. Ближче до грудня можна очікувати на опади в вигляді дощу і навіть снігу.

https://sundaynews.info/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua