10.03 - 14:51

Владислава Молчанова про шлях у будівельному бізнесі та плани холдингу «Stolitsa Group»


 

Владислава Молчанова про шлях у будівельному бізнесі та плани холдингу «Stolitsa Group»

Вірити в себе та не здаватися за будь-яких умов – цього вчить приклад успішної бізнес-леді Владислави Молчанової, однієї з власниць холдингу з міжнародними інвестиціями «Stolitsa Group». Сьогодні її ім`я відоме не лише у столиці, а й далеко за її межами. А холдинг впевнено не один рік займає лідерські позиції на будівельному ринку і береться за реалізацію навіть складних проєктів.

Так, сьогодні компанія займається реалізацією девелоперських проєктів під своїм брендом, а також - будівництвом закладів мережі супермаркетів «NOVUS». Так, один з успішних останніх проєктів - заклад «Ретровіль», який знаходиться на Виноградарі.
Звичайно, до персони Владислави Молчанової прикута особлива увага різних ЗМІ. На жаль, часто вони публікують неперевірену або й відверто брехливу інформацію. Для прикладу, Владислава Молчанова заявила, що один мажоритарний акціонер ринку "Столичний"  взяв в Stolitsa Group  солідну суму (більше 3 мільйони доларів), однак швидко зник і не виходив на зв`язок. Однак деякі інформаційні ресурси почала поширювати інформацію, мовляв, «Stolitsa Group» має намір здійснити рейдерське захоплення ринку.  Молчанова запевнила, що це відвертий наклеп і навіть подала позов до суду. На жаль, такі випадки є непоодинокі...

Stolitsa Group

З чого все починалося

Владислава за освітою біофізик, але за покликанням вона архітектор. І, як показує досвід, досить талановитий. Про це свідчать успішні проєкти холдингу.

В інтерв`ю популярним виданням жінка часто зазначає, що її шлях до успіху був непростим. Так, у 2000 році вона фактично залишилася сама, з маленькими дітьми, без роботи і засобів для існування. Однак ця непроста ситуація не зламала Владу, а навпаки мотивувала її поставити собі чітку мету та  докласти максимум зусиль, щоб досягти мети. Саме тоді жінка пообіцяла собі, що її сини матимуть все, що потрібно.

Влада переконана https://bulvar.com.ua/gazeta/archive/s743/biznesvumen-vlada-molchanova-s-dvumja-detmi-ja-okazalas-v-zanjatoj-banditami-kvartire-nas-zaperli-v-komnate-i-my-sbezhali-cherez-okno-prygat-prishlos-so-vtorogo-etazha.html, що завжди, навіть з найважчих ситуацій є вихід. А ще варто не боятися ризикувати. Тому сьогодні вона з впевненість дивитися у завтрашній день, а також вірить в те, що робить.

Амбітні плани «Stolitsa Group»

«Stolitsa Group» - спільний проєкт Влади Молчанової та успішного бізнесмена Володимира Костерина. Компанія розпочинала свою роботу у нелегкі 2000–ні роки. Минуло кілька років, і компанія стала міжнародним холдингом, бо Костерин продав свою частку литовській бізнес-групі. Сьогодні компанія успішно працює і має амбітні плани – завершити процес будівництва житлових комплексів банку «Аркада». Нагадаємо, банк був визнаний влітку 2020 як непластопроможний, а заручниками ситуації стали близько 10 тисяч осіб.

 

Ключевые слова:
Читайте также:

The effectiveness of the use of essential oils in the fight against acne on the face

A large part of the population faces the problem of acne on the face, which can significantly spoil the mood and affect self-esteem
Подробнее »»

Эффективность использования эфирных масел в борьбе с прыщами на лице

Большая часть населения сталкивается с проблемой прыщей на лице, что может существенно портить настроение и влиять на самоуважение.
Подробнее »»

Skuteczność stosowania olejków eterycznych w walce z trądzikiem na twarzy

Duża część populacji boryka się z problemem trądziku na twarzy, który może znacząco zepsuć nastrój i wpłynąć na samoocenę.
Подробнее »»

Die Wirksamkeit der Verwendung ätherischer Öle im Kampf gegen Akne im Gesicht

Ein großer Teil der Bevölkerung ist mit Akne im Gesicht konfrontiert, die die Stimmung erheblich beeinträchtigen und das Selbstwertgefühl beeinträchtigen kann.
Подробнее »»

Ефективність використання ефірних олій у боротьбі з прищами на обличчі

Велика частина населення стикається з проблемою прищів на обличчі, що може суттєво псувати настрій і впливати на самоповагу
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua