05.09 - 14:15

Ці речі Єлизавета ІІ категорично забороняє робити у своїй присутності


 

Королева Єлизавета II відома своїм консерватизмом і серйозністю. Однак, здавалося б, вона повинна розуміти, що діти мають право гратися. Реальність, однак, зовсім інша.


Повідомляється, що королева Єлизавета II вимагає від дітей поводитися як дорослі в певних ситуаціях. В основному це стосується їх харчової поведінки. Виявилося, що є ряд рекомендацій, які повинен пам’ятати кожен, хто сидить за столом із Королевою, незалежно від віку. Колишній британський політик Гайлс Брандрет заявив у Daily Mirror, що Єлизавета II категорично забороняє користуватися мобільними телефонами за столом. Такі дії королеви є предметом наслідування для британського політика. Королева — мій приклад для наслідування в усьому, — сказав Гайлс Брандрет.


Королева також забороняє розмовляти з повним ротом, вставати з-за столу і взагалі пустувати. Це означає, що під час вечері з бабусею діти принцеси Кейт і принца Вільяма сидять абсолютно нерухомо. Можна лише здогадуватися, скільки часу батьки приділяли навчанню дітей, як поводитися в присутності Єлизавети II. Цікаво, що однією з інших заборон є вживання слова "туалет". Це означає, що діти не можуть ні повідомити, що їм потрібно скористатися туалетом, ні просто встати і піти туди. Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що королева Єлизавета II сповістила ім'я наступної королеви. Про це вона розповіла під час відзначення 75-тої річниці з моменту сходження на королівський престол. Нею виявилась герцогиня Корнуольська — Каміла, яка є дружиною принца Уельського - Чарльза.

comments.ua

 

Ключевые слова:
Читайте также:

The effectiveness of the use of essential oils in the fight against acne on the face

A large part of the population faces the problem of acne on the face, which can significantly spoil the mood and affect self-esteem
Подробнее »»

Эффективность использования эфирных масел в борьбе с прыщами на лице

Большая часть населения сталкивается с проблемой прыщей на лице, что может существенно портить настроение и влиять на самоуважение.
Подробнее »»

Skuteczność stosowania olejków eterycznych w walce z trądzikiem na twarzy

Duża część populacji boryka się z problemem trądziku na twarzy, który może znacząco zepsuć nastrój i wpłynąć na samoocenę.
Подробнее »»

Die Wirksamkeit der Verwendung ätherischer Öle im Kampf gegen Akne im Gesicht

Ein großer Teil der Bevölkerung ist mit Akne im Gesicht konfrontiert, die die Stimmung erheblich beeinträchtigen und das Selbstwertgefühl beeinträchtigen kann.
Подробнее »»

Ефективність використання ефірних олій у боротьбі з прищами на обличчі

Велика частина населення стикається з проблемою прищів на обличчі, що може суттєво псувати настрій і впливати на самоповагу
Подробнее »»

bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua