17.03 - 13:03

Ці продукти не варто вживати після обіду


 

Для поліпшення самопочуття та запобігання появі надлишкової ваги досить дотримання простих правил щодо раціону харчування.

Про це повідомляє “НАРОДНА ПРАВДА” з посиланням на “Cosmopolitan”.
У другій половині дня організм людини найкраще засвоює білок та легкі овочі. Дієтологи радять після 14 години дня відмовитися від шоколаду та всього, що містить цукор. Обмежити себе в грушах, винограді та бананах, оскільки вони мають високу калорійність, наче цукерки.

Не споживати буряк, кукурудзу, квасолю та картоплю. Важливо відмовитися від крупи та макаронів. Не менш корисно буде перестати зловживати солоним, маринованим, копченим та консервами з великою кількістю солі. Такі продукти затримують воду в організмі, сповільнюючи схуднення.

Як раніше зазначала “НАРОДНА ПРАВДА”, молоко – надзвичайно корисний продукт для здоров’я людини. Однак, певні поєднання напою з іншими продуктами можуть причинити шкоду організму або просто нейтралізувати корисні властивості.

Нагадаємо, що довготривале життя людини залежить від рівня фізичної активності та щоденного раціону харчування. Експерти створили список продуктів, які їдять довгожителі.

narodna-pravda.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua