25.12 - 13:11

Як я з сином ходив у пейнтбольний клуб «BNB» у Львові


 

Привіт всім. Якось раз я дивився з дружиною молодіжне кіно, в якому дізнався про таку гру як пейнтбол. Спочатку я навіть не зрозумів, що це за гра, мені не сподобалося, що там постійно стріляють. Потім я якось їхав з роботи додому в автобусі і почув розмову 2-х друзів, які радісно ділилися враженнями від гри в пейнтбол, в якій вони брали участь всього один раз. Це мене сильно зачепило, і я вирішив більш детальніше дізнатися про гру. Насамперед я зайшов в інтернет і знайшов там опис цієї гри. Виявилося - гра дуже цікава, та до того ж вдалося виявити, що у нас у Львові працює пейнтбольний клуб.

Незважаючи на те, що всюди пишеться про пейнтбол, як про гру, яка потребує серйозної фізичної підготовки, я вважаю, що для повного занурення в ігровий процес слід робити максимально можливі фізичні зусилля. Тобто по своїй натурі я така людина, що люблю «повалятися» десь в засідці, можу багато часу сидіти і просто вичікувати противника. У дитинстві часто з друзями у дворі грав у війну, постійно ходив з синцями, падав з дерев, в загальному на одному місці ніколи не сидів. І ось зовсім недавно я запропонував своєму синові сходити з його друзями на дитячий пейнтбол і він із задоволенням погодився. Ми записалися на гру через інтернет на сайті http://bnbpaintball.com/services/dityachiy-peyntbol, де було все зрозуміло.

Комплекс «BNB» пропонує в даний час батькам і дітям незабутньо, неймовірно і цікаво провести своє дозвілля. Батьки можуть не хвилюватися, так як пейнтбол для дітей - це завжди безпечно! Пейнтбол у Львові від клуба BNB Paintball – це дуже круто.

Мені в цьому комплексі сподобалося все: і висококваліфікований підхід до облаштування майданчиків і обслуговування на високому рівні, і професійно підібране обладнання. Я навіть і не думав, що в пейнтбольному клубі буде так цікаво. Тому мої відгуки про клуб найкращі, а ще залишилися спогади - найприємніші! Раджу всім отримати таких адреналінових відчуттів!

Львівський клуб «BNB», особисто мені сподобався сильно тим, що в ньому пропонують сучасні спорядження, які встигли себе добре зарекомендувати. Технічне оснащення час від часу проходить серйозну перевірку, тому завжди в гарному стані і відмінно працює.

Ціни на дитячий пейнтбол цілком прийнятні. У вихідні можна сміливо вибиратися грати. Хочу ще сказати, що у вартість входить екіпірування, заправка балонів і суддівство. Діти були в захваті від гри. Наступного разу прийдемо ще з великою компанією.

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua