29.06 - 20:59

Кабмін доручив відновити спортивні змагання в Україні


 

Кабмін доручив відновити спортивні змагання в Україні

Протокольне рішення щодо організації та проведення спортивних змагань в Україні в умовах воєнного стану напередодні ухвалив Кабінет міністрів.

Про це оголосило Мінмолодьспорту, повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт відомства.

"Українська Прем'єр-Ліга та інші національні чемпіонати повертаються в Україну. Кабмін доручив відновити організацію та проведення спортивних змагань в Україні в умовах воєнного стану. З міркувань безпеки команди гратимуть без глядачів", – пояснив Гутцайт.

У кінці травня Мінмолодьспорту вже дозволило проводити всеукраїнські турніри в окремих регіонів без глядачів. Головним мотивом відновлення змагань стала якісна підготовка українських спортсменів до великих міжнародних змагань.

Усі спортивні турніри скасували в лютому через повномасштабне вторгнення РФ до України. Чемпіонати з командних видів спорту змушені були достроково завершити змагання без визначення чемпіонів і призерів.

https://sundaynews.info/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua