16.11 - 15:07

Термобілизна: що це і як вибрати?


 

Термобілизна: що це і як вибрати?

Термобілизна давно перестала бути виключно екіпіруванням альпіністів, гірськолижників чи просто мандрівників, які полюбляють подорожувати країнами з холодним кліматом. Сьогодні цей вид одягу широко використовують в повсякденному житті, особливо з настанням холодів. Якщо вам ще не доводилося підбирати собі термобілизну для щоденного використання (великий його вибір можна знайти на https://www.capricorn.com.ua/uk/termobele/), тоді наші поради нижче будуть для вас дуже корисними.

Що таке «термобілизна»?

Саме поняття «термобілизна» слід розглядати як функціональний одяг, завдання якого – підтримувати оптимальний температурний режим людського тіла. Думка про те, що термобілизна Київ зігріває людину навіть в люті морози та сильні вітри є помилковою. Адже головна функція цього одягу полягає у відведенні вологи на наступний шар. Перед купівлею обов’язково враховуйте цей момент.

Основний критерій вибору термобілизни

Матеріал термобілизни – перше, на що слід звертати увагу перед купівлею такого специфічного одягу. З огляду на це розрізняють наступні його види:

• натуральне (бавовна, вовна). Функція такої білизни полягає в збереженні тепла тіла, з якою вона справляється «на відмінно»;

• синтетичне (поліестер, поліпропілен в комбінації зі спандексом, лайкрою, нейлоном). Переваги синтетичної термобілизни полягають в її «умінні» виштовхувати зайву вологу, забезпечуючи людині максимальний комфорт;

• коміноване (комбінація натурального шару зі синтетичним). Таке поєднання матеріалів дозволяє термобілизні одночасно створювати і прошарок теплого повітря, і якісно відводити вологу.

Види термобілизни

Як ви розумієте, вибір термобілизни сьогодні досить великий, завдяки широкому асортименту. В магазинах, або інтернет-магазинах можна знайти не лише термобілизну для дорослих, але й дитячу. Так, термобілизна для дітей в більшості представлена комплектами – джемпер+кальсони. Чоловічий нижній термоодяг зазвичай складається з:

• кальсонів;
• джемпера або футболки;
• комплекта білизни (кальсони+джемпер).

Жіночий комплект термобілизни – це футболка або стильний джемпер (який абсолютно нічим не відрізняється від звичайного повсякденного одягу), легінси, які легко поєднувати зі спортивними сукнями, туніками, толстовками. Доповнити комплект можна гольфами-комбідрес, які в зимовий період будуть незамінними.

Не зволікайте з купівлею термобілизни, адже холодні та морозні дні вже «на порозі».

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua