12.01 - 11:25

Вчені назвали переваги лисих чоловіків


 

Американські вчені, досліджуючи причини, через які чоловіки лисіють, прийшли до висновку, що лиса голова свідчить про деякі приховані переваги власника, повідомляє Daily Mail.

Опираючись на результати досліджень, проведених на базі університету Баррі у Флориді, вчені підрахували, що близько 45% чоловіків до 35-ти років стикаються з проблемою випадіння волосся. Серед 60-річних чоловіків цей показник досягає 65%.І хоча в суспільстві облисіння сприймається як негативне явище, вчені виявили цікаву залежність між втратою волосся та деякими перевагами.

Так, на думку вчених, лисі чоловіки легко займають домінуючі позиції, вони ж відрізняються високою дипломатичністю та мінімальної агресивністю.

Крім того, за остаточною оцінкою експертів, чоловік з облисілою чи поголеною головою на підсвідомому рівні сприймається як зрілий, розумний і освічений індивід. Більш того, вчені дослідили, що відсутність пишної зачіски аж ніяк не є завадою в завоюванні серця жінки. Раннє облисіння говорить про високий рівень тестостерону - основного чоловічого гормону і є показником високої сексуальності чоловіка. За статистикою 40 % жінок вважають чоловіків з лисиною сексуальними.

Як повідомляв сайт Знай.ua, один з кращих футболістів сучасності Ліонель Мессі вразив шанувальників своєю лисиною.

znaj.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua