28.05 - 09:27

Популярний сухофрукт виявився ліками від багатьох хвороб


 

Популярний сухофрукт виявився ліками від багатьох хвороб

Поліпшити стан здоров’я і запобігти розвитку багатьох захворювань можна за допомогою включення в раціон харчування правильних продуктів.

Один з них знайомий всім – це сухофрукт, який росте на деревах в Північній Африці, Західній Азії і в посушливих районах Індії. Він багатий багатьма корисними властивостями і доступний кожному.

Фахівці з’ясували, що для поліпшення самопочуття і імунітету досить їсти сухофрукт вранці. Йдеться про фініки.

Вони багаті калієм, який знижує рівень холестерину і допомагає запобігти інсульту. Крім того, фініки містять багато клітковини, тому вони покращують травлення.

Також у фініках є марганець, магній і селену, необхідні для міцності кісток і запобігання втрати кісткової маси. Сухофрукт може допомогти і в боротьбі з анемією, адже в ньому багато заліза.

Також у фініках міститься вітамін B6, що стимулює роботу мозку. При цьому сухофрукт легко засвоюється організмом, так як в ньому присутня фруктоза. Крім того, фініки мають здатність виробляти травний сік.

https://newsyou.info/

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua