04.03 - 14:12

Захист від смертельних захворювань: чай, який рекомендують медики


 

Захист від смертельних захворювань: чай, який рекомендують медики

Чай не лише приємний напій, але і джерело корисних речовин для здоров'я. Згідно з дослідженнями, проведеними експертами, чорний чай може виявитися надзвичайно корисним для організму. Він містить флавоноїди, які знижують ризик смерті від серцевих захворювань.

Це стосується не лише серця, а й інших органів. За даними Медичного центру університету Айови, пиття чорного чаю може значно зменшити ризик смерті від різних захворювань, включаючи інфекції та деякі онкологічні захворювання.

Учені також зазначають, що споживання чаю сприяє підвищенню імунітету. Флавоноїди, які містяться в чаї, допомагають зміцнити імунну систему, зменшують запалення та сприяють загоєнню ран.

З іншого боку, пиття чаю може мати негативний вплив на деякі людські системи. Зокрема, чорний чай може підвищити ризик розвитку каменів у сечовому міхурі через вміст оксалатів.

Важливо також дотримуватися правильного приготування чаю. Напій повинен заварюватися не більше 5 хвилин, інакше це може призвести до викиду вітамінів та інших корисних речовин.

Отже, чай, особливо чорний, має значний потенціал для підвищення імунітету та зменшення ризику смерті від серцевих та інших захворювань. Однак важливо не переборщити з його споживанням і враховувати індивідуальні особливості організму.

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua