09.07 - 09:27

Яка звичка допоможе тобі стати довгожителем


 

Вчені впевнені, що це впливає на прожиті роки. 
 
Якщо ти - любителька складних багатошарових нарядів, прочитай цю статтю дуже уважно. Справа не тільки в тому, що зараз літо і носити мінімум одягу - це просто кайф. Виявляється, кількість речей на тобі прямо пов'язана з тривалістю життя.

До вельми цікавого висновку прийшли британські вчені, які провели дослідження під керівництвом антрополога Едвіна Буркхарта. В експерименті взяли участь більше 5000 жінок старше 70 років. Опитування і обстеження стану здоров'я кожної з них здивував дослідників. З'ясувалося, що чим менше одягу носила жінка за все життя, тим більше шансів у неї було дожити до дуже похилого віку.

Вчені мають декілька пояснень з цього приводу. Перше говорить про те, що в одязі є найдрібніші залишки хімічних миючих засобів, які, вступаючи в реакції з потом, можуть негативно впливати на загальний стан здоров'я і довголіття. Друге - що жінки, які вважають за краще мінімум одягу, більш відкриті, незалежні і піклуються про себе. Так чи інакше, а з думкою вчених складно сперечатися. Одягай найкрасивіше коктейльне плаття з відкритою спиною і вперед - насолоджуватися літом!

 

Джерело: cosmo.com.ua

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua