15.10 - 22:17

Топ-3 поради, як використувувати яблучний оцет для краси


 

Яблочний оцет – джерело магнію, міді, кальцію, заліза, фосфору та великої кількості амінокислот. Користь цього продукту була помічена давно, але особливу популярність оцет набув лише недощавно.
Сьогодні ми розкажемо, як використовувати яблучний оцет не тільки у кулінарії та лікувальних цілях, а й б’юті-сфері. 

Для схуднення

Яблучний оцет нормалізує роботу ШКТ, запобігає появі відчуття голоду та прискорює обмін речовин. Але найголовніше – цей продукт допомагає розщеплювати жири. Пий після прийому їжі 1-2 чайні ложки оцту – і ти неодмінно побачиш результат. 

Для здоров’я шкіри

Яблучний оцет подарує сяйво і силу твоєму волоссю. Додай столову ложку оцту на один літр води і сполосни волосся після миття шампунем. Увага – для досягнення омріяного результату, це потрібно робити регулярно.

Для краси волосся

Цей оцет може впоратися з висипаннями та іншими недоліками на обличчі. Для краси шкіри радимо змішати півсклянки води і дві чайні ложки оцту та протерти обличчя ватним диском. Час від часу повторюй процедуру.
До речі, не лякайся, адже під час цього б’юті-ритуалу акне може збільшитися, адже в організмі відбувається детоксикація. Не засмучуйся передчасно, бо почервоніння вказують на те, що оцет справді діє. Згодом стан шкіри обличчя почне покращуватися. 

Протипоказання

Яблучний оцет не можна використовувати: 

- тим, хто має потреби з нирками;

- людям, що страждають на захворювання травної системи;

- особам із гепатитом, цукровим діабетом, цирозом і захворюваннями підшлункової залози.  

cosmo.com.ua 
Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua