04.01 - 21:19

Пять головних правил догляду за фарбованим волоссям


 

Пять головних правил догляду за фарбованим волоссям

Відразу після фарбування в насичені відтінки волосся виглядає сяючим та доглянутим, проте з часом колір може тьмяніти, а самі пасма можуть ставати сухими та ламкими. Щоб ти могла довше насолоджуватись розкішним блиском та виглядом свого волосся ми зібрали 5 головних правил догляду, яких варто дотримуватись після фарбування.

Правило 1: Обирай тільки якісну фарбу

Пофарбувати волосся вдома та отримати вау-ефект можливо тільки у тому випадку, якщо ти обираєш якісну фарбу. Нам подобається Syoss Oleo Intense — фарба, що забезпечує ефект салонного фарбування та додатково доглядає за волоссям, роблячи його живим та сяючим. Крем-фарба не містить аміаку, проте містить цінні олії: вони сприяють проникненню мікропігментів глибоко всередину волокон волосся, що гарантує насичений відтінок та професійне зафарбовування сивини до 100%. До фарби також входить особливий кондиціонер, що містить живильну арганову олію, яка робить волосся м’яким, шовковистим і сяючим. Вона інтенсивно дбає про волосся після фарбування для надання йому сили та здорового вигляду. Обираючи Syoss Oleo Intense ти можеш бути впевнена: колір волосся та його стан будуть приємно вражати!

Правило 2: Не лінуйся щотижня наносити живильну маску для підтримання відтінку та глибокого зволоження волосся

Переконайся, що маєш достатньо часу та тримай засіб на волоссі стільки, скільки зазначено на пакуванні, а також обов`язково відіжми з волосся зайву вологу перед використанням маски. Не зайвим буде і обережно розчесати волосся, щоб розподілити маску по всій його довжині. Тільки у цьому випадку продукт працюватиме на всі 100% та забезпечить ефективний догляд.

Правило 3: Дотримуйся температурного режиму

Щоб зберегти яскравий колір фарбованого волосся важливо уникати впливу занадто високих температур під час сушки чи вкладання. Обирай середню температуру, а в завершення сушки обов`язково використай потік прохолодного повітря — це допоможе надати волоссю додаткового блиску.

Правило 4: Утримайся від відвідування басейнів на тиждень після фарбування

Високий вміст хлору в воді шкідливий для волосся в цілому, проте найбільш негативно він діє саме на фарбоване волосся. Дай пігменту час, щоб закріпитись всередині волосся — зазвичай на це достатньо тижня.

Правило 5: Застосовуй спеціальні засоби для підтримки відтінку

Щоб зберегти насиченість відтінку пофарбованого волосся та не фарбувати його частіше, ніж це потрібно насправді, використовуй спеціальні засоби — бальзами для підсилення відтінку та спреї для тонування коренів. У асортименті Syoss є і те, і інше: тонуючий спрей Root Retoucher миттєво зафарбовує сивину та корені, що відросли. Засіб миттєво висихає, не обтяжуючи волосся та залишаючи рівномірний колір, неначе ти щойно вийшла від колориста. Спрей змивається після одного використання шампуню, а одного його флакону вистачає на 40 застосувань. Таким чином, ти отримуєш ідеальні корені за кілька хвилин будь-де та будь-коли.

Також ти можеш підсилити насиченість колір фарбованого волосся за допомогою тонуючого бальзаму Syoss. Він не містить аміаку, оновлює колір і блиск як натурального, так і фарбованого волосся. Підходить для маскування перших ознак сивини та додатково зволожує волосся, щоб зробити його більш гладеньким та полегшити розчісування. Просто нанеси його на чисте вологе волосся, залиш на 10-15 хвилин та змий! 

https://www.cosmo.com.ua/

 

Ключевые слова:
bigmir)net TOP 100 Яндекс.Метрика

При использовании информации в печатном или электронном виде ссылка на www.neboley.com.ua обязательна.
Интернет–издание не несет ответственность за достоверность информации, размещенной в разделах народной медицины. Предупреждаем, прежде чем воспользоваться рецептами нетрадиционной медицины обязательно посоветуйтесь с врачом.
За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель.

Электронная почта портала: info@neboley.com.ua