|
|||||||||
|
|
||||||||
13.03 - 11:21
Чи небезпечно бути холостяком? Вчені з’ясували їхній ризик смерті від серцевої недостатності| Красота
Чи небезпечно бути холостяком? Вчені з’ясували їхній ризик смерті від серцевої недостатностіВчені заявили, що чоловіки, яких називають «вічними холостяками», вдвічі частіше вмирають від серцевої недостатності в порівнянні з чоловіками, які коли-небудь перебували у шлюбі. Автори нової наукової роботи вивчили дані дослідження атеросклерозу, в якому брали участь 6,8 тисяч дорослих американців віком від 45 до 84 років. Дослідники порівняли показники виживання протягом 4,7 року у 94 осіб із діагнозом «серцева недостатність». Виявилося, що у чоловіків із серцевою недостатністю, які ніколи не перебували у шлюбі, ризик померти протягом майже п’яти років після постановки діагнозу був у два рази вищим. Можливо, на це впливають такі фактори, як ізоляція та нестача спілкування з оточуючими, недотримання режиму лікування та запропонованої дієти, низький рівень догляду та фізичної активності, а також вживання алкоголю та небажання відвідувати лікаря. https://newsyou.info/ Ключевые слова:
|
|||||||||
Читайте также:
Warum sollte man den Morgen mit einer kalten Dusche beginnenWussten Sie, dass die Art und Weise, wie Sie Ihren Tag beginnen, Ihre Produktivität und Stimmung im Laufe des Tages beeinflussen kann Dlaczego warto rozpocząć poranek od zimnego prysznicaCzy wiesz, że sposób, w jaki rozpoczynasz dzień, może mieć wpływ na Twoją produktywność i nastrój w ciągu dnia Зачем ранок следует начинать с холодного душаЧи знали ви, що початок дня може вирішити вашу продуктивність і настрій на протязі усього дня Jedzenie dla umysłu: jakie pokarmy wzbogacą Twój mózgUmysł jest jednym z najważniejszych organów w organizmie człowieka, a jego praca uzależniona jest od wielu czynników, m.in. odżywiania Nahrung für den Geist: Welche Lebensmittel bereichern Ihr GehirnDer Geist ist eines der wichtigsten Organe des menschlichen Körpers und seine Funktion hängt von verschiedenen Faktoren ab, unter anderem von der Ernährung. |
|||||||||
|